Nature Cookta Himalája Fehér Kristálysó – 1000g

Nature Cookta Himalája Fehér Kristálysó – 1000g

790 Ft

0,79 Ft / g

A Nature Cookta fehér Himalája kristálysót védett, káros környezeti hatásoktól, ipari beavatkozástól mentes területről, kézzel bányásszák. A 400-600 méteres mélységből nyert kristályokat megtisztítják, a napon szárítják és színek szerint szortírozzák. A tökéletes kristályszerkezettel rendelkező fehér összetétel egyáltalán nem rejt magában adalékanyagokat.

Korlátlan ideig

A só a régieknél is jelentős szerepet töltött be. Egyike volt a legelső árucikkeknek és a vallási rítusok meghatározó eszköze is volt egyben. Elnevezése latin eredetű. A Nature Cookta Himalája fehér kristálysót a reform konyha kiváló alapanyagaként tartják számon. Fenomenális bármely étel ízesítésére és különböző konyhai praktikákhoz egyaránt. Tegyünk a forrásban lévő vízbe egy csipetnyit belőle, így a főzési időt lerövidíthetjük, valamint besózással a gyümölcsök barnulását is megakadályozhatjuk. A héjától a tojást is könnyebben el tudjuk választani, ha sós vízben főzzük.

A terméket száraz helyen tárolja és olyan anyagoktól távol, amelyektől idegen szagot vehet át, mert károsan befolyásolhatják minőségét.

Tartalmaz: 100% fehér himalája só

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nature Cookta Himalája Fehér Kristálysó – 1000g” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

Title