• Kiszállítást kizárólag Magyarország területén belül tudunk vállalni!

  • Minimum rendelési érték 4000 Ft.

  • Utánvét díja: 400 Ft (amennyiben a futárnál fizetsz készpénzben, vagy bankkártyával). Előreutalás vagy a webshopban történő bankkártyás fizetés esetén természetesen nincs ilyen díj. FOXPOST csomagautomatába nem küldünk csomagot utánvéttel.

  • A regisztráció és a megrendelés során ügyelj az adatok pontos megadására, téves adatok megadásából eredő sikertelen szállításért vagy késedelemért nem tudunk felelősséget vállalni.

  • A webáruházban található termékek jelentős részét folyamatosan készleten tarjuk. A legtöbb esetben a megrendelt termékeket 1 – 5 munkanap alatt ki tudjuk szállítani, ha erre nincs lehetőség, akkor ügyfélszolgálatunk e-mailben vagy telefonon értesít arról, hogy melyik termékre kell várni. A hiányzó terméket haladéktalanul, gyártótól/forgalmazótól függően 2-5 munkanapon belül beszerezzük és továbbítjuk neked. Lehetőség van arra is, hogy a csomagot a hiányzó termék nélkül küldjük el, vagy arra, hogy másik, hasonló (helyettesítő) terméket válassz.

Szállítási, átvételi lehetőségek

GLS – Házhoz szállítás

Súly Bruttó fuvardíj
0,1 – 2,0 kg 1.490 Ft
2,1 – 5,0 kg 1.690 Ft
5,1 – 10,0 kg 1.990 Ft
10,1 – 15,0 kg 2.290 Ft
15,1 – 20,0 kg 2.590 Ft

GLS futárszolgálattal csak 20 kg alatti csomagokat tudunk küldeni. Utánvétes fizetés esetén a termékek ellenértékét és a szállítási költséget átvételkor a futárnak kell kifizetni készpénzben vagy bankkártyával. Szállítási címként lakás és/vagy munkahely címed egyaránt megadható. Ezek közül célszerű azt kiválasztani, ahol nagy valószínűséggel tartózkodik olyan személy (akár szomszéd, vagy egy kolléga a munkahelyről), aki a szállítás napján és idejében a csomagot át tudja venni. Amikor csomag összeállt, átadjuk a Futárnak, erről tájékoztató e-mailt küldünk.

FOXPOST csomagautomata

A FOXPOST egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap várnod a futárt. A szolgáltatással maximum 25 kg-os csomag küldhető. A bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor átveheted a megrendelt termékeidet. Amint összeállítottuk a csomagodat, elszállítjuk a feladóautomatába. A Foxpost az automaták telítettségétől függően szállítja ki a csomagod a választott automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 naptári napig (szombat és vasárnap is beleszámít!) átveheted azt. A FOXPOST esetenként egy kicsit lassú, az automaták telítettségétől függően a feladást követő 3-5 munkanapon belül szállítja ki a csomagot a rendelésben megjelölt automatába.

Súly Bruttó szállítási díj
0,1 – 25,0 kg (XS – XL csomagméret) 1190 Ft
Át nem vett csomag visszaszállítási díja 990 Ft
Mi történik, ha nem tudod átvenni a csomagot a FOXPOST automatából 3 napon belül?

Ebben az esetben a FOXPOST visszaküldi a csomagot a feladóautomatába, és 990 forint visszaszállítási díjat számláz ki a feladónak, azaz nekünk.

  1. Ha továbbra is igényt tartasz a termékekre, csomagodat ismételten elküldjük Neked a visszaszállítási (990 Ft) és az újraküldési (1190 Ft) díjakkal terhelve.
  2. Ha nem kéred a termékeket, írd meg nekünk a bankszámlaszámodat, és a rendelés végösszegét a szállítási díjakkal (szállítási költség + visszaszállítási díj) csökkentve visszautaljuk.

Ha további kérdésed van a FOXPOST csomagautomatákkal kapcsolatban, itt biztosan megtalálod a választ: www.foxpost.hu/ugyfelszolgalat