window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-Y57Z5RL63P');
Myrobalan ImuVit immunerősítő csomag – 3x60db

Myrobalan ImuVit immunerősítő csomag – 3x60db

16670 Ft

92,61 Ft / db

Neked sincs időd a betegségre? Helyezd a hangsúlyt a megelőzésre, támogasd immunrendszered a Myrobalan ImuVit magas dózisú C-és D-vitamint, valamint 18 gyógynövény speciális módon összeválogatott komplexét tartalmazó csomagjával. A vegán kapszulák kizárólag vitaminokat és a gyógynövények finomra őrölt elegyét tartalmazzák, semmi mást.

3 x 60 db kapszula

Helyezd a hangsúlyt a megelőzésre!

Kijelenthetjük, hogy minél előbb kezdünk neki szervezetünk erősítésének, annál könnyebben és gyorsabban vészelünk át egy esetleges megbetegedést, legyen szó bármilyen kórokozóról.

Immunrendszerünket számtalan komoly megterhelés éri egész évben fejlett, civilizált létformánk ellenére. A helytelen táplálkozás, a nagyfokú stressz, a rendszertelen és mozgásszegény életmód és a környezetünkből ránk leselkedő milliónyi vegyi anyag terheli leginkább szervezetünket. De sorolhatnánk még!

Az immunrendszer ezek dacára is hihetetlen dolgokra képes: legyőzi azt a milliónyi kórokozót, ami naponta bombáz bennünket, felismeri a hibás struktúrájú sejteket, s gyorsan eltakarítja őket, felismeri az egészségünket veszélyeztető anyagokat, s mindent megtesz azok hatástalanításáért. Ám ahhoz, hogy kifogástalanul tudjon működni, nekünk is támogatnunk kell, különben a sorozatos támadásban kimerül, s az állandó harcban alulmarad.

Egyedülálló, a tibeti gyógyászati elven összeállított összetevőkből álló késztmény, az aktív komponensek listáját az egyes termékek adatlapjain találod:

Myrobalan iMU18 – immunerősítő gyógynövény kapszula – 60db
Myrobalan Vita-C 1500 mg C-vitamin gyógynövény kivonatokkal – 60db
Myrobalan Vita-D 4000 NE D3 vitamin K1+K2 vitaminokkal és shilajittal – 60db

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Myrobalan ImuVit immunerősítő csomag – 3x60db” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

Title