window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-Y57Z5RL63P');
Myrobalan iMU18 – immunerősítő gyógynövény kapszula – 60db

Myrobalan iMU18 – immunerősítő gyógynövény kapszula – 60db

9590 Ft

159,83 Ft / db

Védd egészséged, erősítsd immunrendszered 18 gyógynövény együttes erejével. Neked sincs időd a betegségre? Előzd meg vagy küzd le gyorsabban a betegségeket az iMU.18 fogyasztásával! iMU.18 – a verhetetlen immunrendszerért!

 • 18 gyógynövény szinergizmusa
 • Adaptogén gyógynövények felhasználásával
 • Nincsenek mellékhatások, nem okoz tompaságot!
 • Megelőzésként is!

60 db (60 napra elegendő mennyiség)

2 darabtól3 darabtól
9590 Ft 9490 Ft9590 Ft 9390 Ft

Sajnos a legtöbb ember a mai napig nem helyez elég nagy hangsúlyt a prevencióra, azaz a betegségek megelőzésére, így hiába kapkodják be – a már szinte influenzaszezon küszöbén – a különböző immunerősítőket, az immunrendszer már kellőképp meggyengült ahhoz, hogy ilyen gyorsan felkészüljön a szervezetet ért “támadásokra”. Ilyenkor sokszor már késő. Óriási tévhit, hogy az immunrendszert csak akkor kell erősíteni, amikor baj van. Persze olyankor érdemes jobban odafigyelni erre, de ha időben felkészítjük a szervezetünket a téli időszakra, nagy eséllyel nagy ívben elkerülnek majd a betegségek.

Az iMU.18 egy prémium étrend-kiegészítő 18 egymás hatását támogató gyógynövény egyedi módon összeállított keveréke, melyek erőteljes immunstimuláns és immunmoduláns hatása révén támogatják és erősítik a szervezet védekező rendszerét, megelőzve a fertőzések kialakulását, segítve a betegségekből történő gyors felépülést, ha mégis elért bennünket.

Az egészségünk megtartásának egyik legfontosabb feltétele az immunrendszer gyengülését jelző tünetek felismerése. Ennek eredményeként hatékonyan tudjuk megelőzni az immunrendszer megváltozott működésének következtében esetlegesen kialakuló betegségeket. Ne várd meg, amíg a szervezeted egy betegség formájában jelzi neked a kimerülését, inkább készítsd fel időben az immunrendszered!

Miért nem elég csak ősszel vagy télen az immunerősítesre odafigyelni?

Immunrendszerünket számtalan komoly megterhelés éri fejlett, civilizált létformánk ellenére. A helytelen táplálkozás, a nagyfokú stressz, a rendszertelen és mozgásszegény életmód és a környezetünkből ránk leselkedő milliónyi vegyi anyag terheli leginkább szervezetünket.

Az immunrendszer ezek dacára is hihetetlen dolgokra képes: legyőzi azt a milliónyi kórokozót, ami naponta bombáz bennünket, felismeri a hibás struktúrájú sejteket, s gyorsan eltakarítja őket, felismeri az egészségünket veszélyeztető anyagokat, s mindent megtesz azok hatástalanításáért. Ám ahhoz, hogy kifogástalanul tudjon működni, nekünk is támogatnunk kell, különben a sorozatos támadásban kimerül, s az állandó harcban alulmarad.

Melyek a gyengülő immunrendszer tünetei?

 • allergia, szénanátha,
 • a betegségekből történő elhúzódó felépülés,
 • rendszeres megfázás vagy influenza
 • fertőző betegségekre való hajlam,
 • herpesz vírus
 • torokgyulladás,
 • fejfájás,
 • rendszeres megfázás és/vagy influenza,
 • kimerültség,
 • sebek lassú gyógyulása,
 • a stresszre való nagyfokú érzékenység,
 • szorongás, pánik, depresszió.

Ha a fenti tünetek közül 3 tünetet felismersz magadon, érdemes elgondolkodni az immunrendszer működésének támogatásán. Háromnál több tünet esetén egyértelműen legyengült immunrendszerről beszélhetünk, ami segítségért kiált.

Az iMU.18 gyógynövényeinek sajátossága

Az iMU.18 egyedi módon összeválogatott gyógynövényei egy sajátos elegyet alkotva a teljes immunrendszer különböző területeit hivatottak erősíteni.

Egyes gyógynövények a nagy falósejtek – makrofágok – számát és aktivitását növelik. Ezek a fehérvérsejtek azon csoportja, melyek bekebelezés által eltakarítják a szervezetben létrejövő sejttörmelékeket, ráksejteket, az oda bejutó baktériumokat és általában minden idegen testet.

Más gyógynövények stimulálják a nyiroksejteket, melyek természetes ölősejtek, továbbá a B- és T-limfociták.

Megint mások citokin-aktiváló tulajdonsággal rendelkeznek. A citokinek a jelzőmolekulák egy fajtája, melyek a sejtek közötti információközlésben és az immunrendszer szabályozásában játszanak alapvető szerepet.

Miben segít az iMU.18?

Megerősíti a szervezet ellenálló képességét, ezáltal immunisabb maradsz a fertőzésekkel szemben.
Kialakult betegség esetén gyorsítja a gyógyulást, ezáltal lerövidíti a gyógyulási időt.

Neked sincs időd a betegségre? Előzd meg az iMU.18 gyógynövény alapú étrend kiegészítővel! Szerezd be most, hogy az influenza meg se környékezzen!

Egyedülálló, a tibeti gyógyászati elven összeállított összetevők: aranygyökér, álombogyó, ázsiai gázló, bíbor kasvirág, bugás andrográfisz, csillagánizs, fahéj, fekete mag, gránátalma, hibiszkuszvirág, indiai bazsalikom, kerti sarkantyúka, kínai csüdfű, lapacho, olajfa, orvosi vízitorma, szegfűszeg, szibériai ginzeng.

Napi ajánlott mennyiség 1 kapszula

Aktív komponensek 1 kapszulában:

Álombogyó 38,13 mg
Kínai csüdfű 38,13 mg
Lapacho 38,13 mg
Szibériai ginzeng 38,13 mg
Ázsiai gázló 29,66 mg
Bíbor kasvirág 29,66 mg
Fahéj 29,66 mg
Hibiszkuszvirág 29,66 mg
Indiai bazsalikom 29,66 mg
Olajfalevél 29,66 mg
Aranygyökér 21,18 mg
Bugás androgfárisz 21,18 mg
Csillagánizs 21,18 mg
Fekete mag 21,18 mg
Gránátalma 21,18 mg
Kerti sarkantyúka 21,18 mg
Orvosi vízitorma 21,18 mg
Szegfűszeg 21,18 mg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Myrobalan iMU18 – immunerősítő gyógynövény kapszula – 60db” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

Title