window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-Y57Z5RL63P');
Herbaferm Prefer HF400mg kapszula – 14db

Herbaferm Prefer HF400mg kapszula – 14db

4100 Ft

292,85 Ft / db

Prebiotikus, természetes fermentációval feltárt rosttartalmú étrend-kiegészítő kapszula a természetes emésztés támogatásához és a bélflóra regenerációjához. A Prefer HF400 kapszula célja, hogy fokozza a Herbaferm étrend-kiegészítő cseppek kedvező hatását, a rebiózist, tehát

  • segítse a bélrendszeri irritációk csillapodását,
  • erősítse a bélfal barrier (védővonal) funkcióját,
  • támogassa a táplálékkal bevitt és a diszbiózis miatt termelődő méreganyagok kiürítését, hatástalanítását,
  • járuljon hozzá a quorum sensing anyagok biztosításával a kedvező bélflóra kialakításához és a bélhámsejtek, bél mikrobiom kommunikáció/felismerés folyamatához.

2024. 10. 31.

14 db (7 napra elegendő mennyiség)

Összetevői a Herbaferm cseppek receptúráját alkotó gyógynövények feltárt rostjai, fulvo- és huminsav, valamint C-vitamin. A gyógynövényrostok biztosítják az ideális feltételeket a kedvező (szimbionta) baktériumoknak a béltartalomban, a fulvo- és huminsav pedig közvetítő anyagot biztosít a testi sejtek, a baktériumok közötti természetes kommunikációhoz. Ennek kiemelkedő jelentősége van azok számára, akiknek emésztési problémáit a vegyszerekkel kezelt, tartósított, sterilizált élelmiszerek okozzák.

Javasolt adagolás naponta 2×1 kapszula (reggel és este).

Összetétele (400 mg töltőtömegű kapszulánként):
Természetes fermentációval feltárt gyógynövényrost 200 mg
(kamilla: Matricariae flos, cickafark: Millefolii herba, csipkehús: Rosae pseudofructus, bodzavirág: Sambuci flos, propolisz: Apis melliferae propolis, tölgykéreg: Querci cortex, fehér üröm: Absinthii herba)
Fulvosav 115 mg
Huminsav 48 mg
C-vitamin 28 mg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Herbaferm Prefer HF400mg kapszula – 14db” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

Title