window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-Y57Z5RL63P');

Herbaferm

A Herbaferm cseppek és a Prefer kapszula fejlesztője Bóday Ádám agrármérnök, kutató-feltaláló, a mikrobiom szakértője, funkcionális táplálkozási szakértő, tanár és fitoterapeuta. A Herbaferm cseppek fermentált gyógynövények hatóanyagaival segíti az emésztési panaszok helyreállítását. Nem tartalmaznak glutént, tartósítószert, alkohol- és cukormentes. A Herbaferm segítségével a tápanyagok könnyebben felszívódnak, és a fogyasztott ételek jobban hasznosulnak a szervezetben. Természetes módja a kellemetlen emésztési gondok megfékezésének.

A Herbaferm cseppeket az emésztés természetes egyensúlyának helyreállítására fejlesztették ki. A cseppek gyógynövény-összetétele és a készítése során alkalmazott természetes fermentáció miatt sokszínű, természetes mikróbaközösséget tartalmaz alacsony koncentrációban. Rendszeres fogyasztása támogatja változatos, és hatékony bélflóra regenerációját, melyet a modern, civilizált étrend sajnos korlátoz.

Hármas hatás:

  1. Tünetek enyhítése – A Herbaferm szedésének közvetlen hatása a kellemetlen emésztési zavarok (puffadás, görcsök, székelési problémák) csökkenésében és/vagy teljes megszűnésében érhető tetten.
  2. Egyensúly – A fermentációval felszaporított mikroszervezetek segítik az emésztőrendszer természetes egyensúlyának helyreállítását.
  3. Regeneráció – Ahogy az emésztési folyamat rendeződik, a szervezet is felszabadul, megkönnyebbül és helyreáll az egészséges egyensúly.

Title