Natur Tanya Szerves Ganoderma pecsétviaszgomba kivonat – 60db

Natur Tanya Szerves Ganoderma pecsétviaszgomba kivonat – 60db

4100 Ft

68,33 Ft / db

A pecsétviaszgomba több néven is ismert, népies neve lakkostapló, japán neve reishi, kínai neve Ling Zhi, aminek magyar jelentése: „halhatatlanok gombája”. Az immunrendszer természetes védekezésében betöltött lehetséges kedvező hatását a mai napig tudományosan vizsgálják. A készítmény formulázásakor nem a pecsétviaszgomba porított őrleményét, hanem annak magas poliszacharid koncentrációjú (30%) kivonatát használják, biztosítva ezzel a megfelelő termékminőséget és hatékonyságot.

2024. 02. 28.

60 db (30 napra elegendő mennyiség)

2 darabtól3 darabtól
4100 Ft 4040 Ft4100 Ft 3980 Ft

A pecsétviaszgombát több mint 2000 éve ismerik és több felhasználási területen is használják Kínában. Az ún. Ganoderma nemzetségbe tartozik, amelyben mintegy 50 gombafaj található. Ezek közül az egész Európában – így Magyarországon is – a természetes körülmények között fellelhető pecsétviaszgomba tekinthető a legjelentősebbnek.

Hazánkban kora ősszel jelenik meg és számos fafajon megfigyelték, így tölgy-, bükk-, éger-, nyírfán és fenyőféléken egyaránt fellelhető.

A biológiai hatásért felelős anyagok megismerése csak a múlt század 60-as éveiben kezdődött meg. Változatos szerkezetű poliszacharidok jellemzik, mint pl.: glükán, glükuronoglukán, mannoglükán és más aktív heteroglikánok mellett találhatók még benne poliszacharid-protein komplexek (ún. proteoglikánok) is.

A szteroidok, azon belül a szterolok csoportjába sorolható a gombában jelenlévő ergoszterol, amely a D2- vitamin biológiai prekurzora. A gomba egyéb biológiailag aktív anyagai közül említést érdemelnek a lektinek, a germánium, az olajsav és a cerebrozidok (lipidek; szfingozinból, zsírsavból és galaktózból épülnek fel).

Összetevők: Ganoderma lucidum (pecsétviaszgomba/reishi)gomba kivonat (200 mg/tabletta); tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz); csomósodást gátlók (talkum, szilícium-dioxid)

Adagolási javaslat: Napi 2×1 tabletta, bő vízzel lenyelve.

Hatóanyag 1 tablettában
Pecsétviaszgomba kivonat 200 mg
– ebből poliszacharid 60mg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Natur Tanya Szerves Ganoderma pecsétviaszgomba kivonat – 60db” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

Title