window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-Y57Z5RL63P');
Myrobalan Nepa – gyógynövény kapszula a nyugodt tudatért – 60db

Myrobalan Nepa – gyógynövény kapszula a nyugodt tudatért – 60db

9590 Ft

159,83 Ft / db

Feszült és stresszes vagy? Szorongsz, pánikolsz? Hajlamos vagy a túlpörögni? Egész nap rohansz és ennek sosincs vége? Este nehezen alszol el, mert folyamatosan agyalsz? Nem szeretnéd kémiai szerekkel mérgezni magad, mégis hatékony megoldást keresel a feszült hétköznapi feszültségre. A megoldás a Nepa!

  • 18 gyógynövény szinergizmusa
  • Adaptogén gyógynövények hozzáadásával
  • Nincsenek mellékhatások, nem okoz hozzászokást, nem okoz tompaságot!

60 db (60 napra elegendő mennyiség)

2 darabtól3 darabtól
9590 Ft 9490 Ft9590 Ft 9390 Ft

Sajnos jelen korunk egyik alapvető problémája a stressz, és ezt senki sem kerülheti el, DE tehetsz ellene!

Felgyorsult, teljesítményorientált világunkban számtalanszor kerülünk ilyen helyzetbe, az erre történő reakció pedig mindig a vélt vagy valós veszélyhelyzet nagyságától függ, a stressz okozta kibillentség helyreállítása pedig attól, hogy milyen fokon és mennyire gyorsan vagyunk képesek az egyensúly visszaállítására.

Miért különleges a Nepa?

A legtöbb stresszoldó gyógynövényes készítmény egy vagy jó esetben is csak egynéhány gyógynövényt tartalmaz. Természetesen nem lehet elvitatni egyetlen – az adott kibillent állapot kezelésére alkalmas – gyógynövény jótékony hatását sem, de ‘a kevesebb több’ elv itt egyáltalán nem érvényes! A Nepa különlegessége a 18 gyógynövény egymást erősítő hatásmechanizmusa. A több gyógynövény együttesen sokkal széleskörűbb, összetettebb és intenzívebb hatást biztosít!

A Nepa 18 olyan gyógynövény szinergista – egymást erősítő – komplexitása, amelyek hatóanyagai hozzájárulnak a kiegyensúlyozott idegműködés megteremtéséhez, a békés tudatállapot megtapasztalásához és a pihentető, nyugodt alváshoz.

A Nepa gyógynövényeinek harmada adaptogén. De mit is jelent ez?

Az adaptogén gyógynövények olyan különleges gyógynövények, melyek a mellékvesére gyakorolt hatásuk révén, módosítják a test reakcióit a különféle stressz-hatásokkal szemben, így növelve a stresszel, szervi behatásokkal, kimerültséggel szembeni ellenállást.

Az adaptogén növények legfontosabb tulajdonságai, hogy harmonizálják a belső elválasztású mirigyek és az immunrendszer működését azáltal, hogy adaptálják, azaz beállítják a szervezet optimális működését, így a túlműködő szerveket nyugtatják, az alulműködőket pedig serkentik. Valójában ezek a különleges növények olyan pontosan körül nem írható hatást váltanak ki az emberi szervezetben, aminek következtében megnő az ellenálló képesség a fizikai, kémiai, biológiai behatásokkal szemben.

Folyamatosan fogyaszthatók, ugyanis csak a kibillent működést harmonizálják, az optimálisan működő szerveket nem befolyásolva, ezért ezek a gyógynövények soha nem lehetnek mérgezőek és normál adagolásban nem okoznak mellékhatásokat.

Kinek ajánlott a Nepa?

  • Mindenkinek, aki a nap végén – bár fáradt – de nem tud elaludni.
  • Mindenkinek, aki reggel 8 óra alvás után is nyúzottan ébred.
  • Mindenkinek, akinek a munkája kihívásokkal és felelősséggel jár.
  • Mindenkinek, aki egész nap csak rohan és este sem tud megállni.
  • Mindenkinek, aki egy megterhelő hét után szeretne végre ellazulni, de nem megy.
  • Mindenkinek, aki úgy érzi, hogy a munkahelyi és magánéleti nyomás miatt nem sikerül megteremtenie az összhangot az életében.
  • Mindenkinek, aki bármi okból kifolyólag túlfeszült és nyugtalan

Egyedülálló, a tibeti gyógyászati elven összeállított összetevők: álombogyó, aranygyökér, ázsiai gázló, borsmenta, citromfű, galagonyavirág, golgotavirág, hársfavirág, indiai bazsalikom, indiai citromfű, kamilla, komló, levendula, macskagyökér, macskamenta, orvosi zsálya, szerecsendió, szurokfű.

Javolt mennyiség napi 1 kapszula.

Aktív komponensek 1 kapszulában:

Álombogyó 44,47 mg
Citromfű 44,47 mg
Macskagyökér 43,50 mg
Aranygyökér 34,58 mg
Golgotavirág 34,58 mg
Indiai citromfű 34,58 mg
Levendula 34,58 mg
Komló 29,64 mg
Kamilla 26,68 mg
Macskamenta 26,68 mg
Galagonyavirág 24,70 mg
Indiai bazsalikom 24,70 mg
Ázsiai gázló 23,72 mg
Hársfavirág 14,82 mg
Orvosi zsálya 14,82 mg
Szerecsendió 14,82 mg
Szurokfű 14,82 mg
Borsmenta 13,83 mg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Myrobalan Nepa – gyógynövény kapszula a nyugodt tudatért – 60db” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

Title