Myrobalan Full Body Detox – belső nagytakarítás 60 napos méregtelenítő kúra

Myrobalan Full Body Detox – belső nagytakarítás 60 napos méregtelenítő kúra

45990 Ft

45990 Ft / db

Évek óta megoldatlan egészségügyi problémákkal küzdesz? Orvosról orvosra jársz, de a problémáid nem múlnak? Gyakran vagy indokolatlanul gyenge és a közérzeted is rossz? Úgy érzed, hogy valami átfogó belső megújulásra lenne szükséged, de nem tudod hol kezd? A Full Body Detox – belső nagytakarítás kúra 2 lépésben 5 egyedülálló gyógynövényes készítmény segítségével méregteleníti a szervezeted.

 • Első lépésben megtisztítja a bélrendszered a salakanyagoktól
 • Második lépésben pedig méregteleníti a teljes szervezeted
 • Nem igényel semmilyen előkészületet, így akár holnap is elkezdheted

4 x 60 db kapszula + 300 gramm rost

Belegondoltál már abba, hogy a testünk sosem mehet szabadságra? A szívünk, a májunk, a beleink, a vesénk, a nyirokrendszerünk, egyszóval minden szervünk minden egyes másodpercben azon dolgozik, hogy mi éljünk. Jól éljünk. Ideje, hogy hálával gondoljunk rájuk és megadjuk neki azt a törődést, amit megérdemelnek. A Full Body Detox – belső nagytakarítás kúra ebben nyújt természetes és hatékony segítséget.

Myrobalan Full Body Detox - belső nagytakarítás 60 napos méregtelenítő kúra

A méregtelenítés a szervezet normális élettani feladata, e nélkül nem lehetnénk életben. Azonban sajnos a civilizált életmód következményeként rengeteg káros anyagot viszünk be a szervezetünkbe, amit a természetes méregtelenítés már nem képes ellensúlyozni. Csak hogy néhány példát említsünk: kész-, félkész- és gyorséttermi ételek, rosszkor elfogyasztott, terhelő ételek, cukros üdítők, esti nassolás, alkohol és kávéfogyasztás. Ezt tovább rontja a kevés mozgás és a sok stressz. Igen a stressz is nagyon sokat ront a helyzeten!

Ha ezek a mérgek és salakanyagok nem tudnak kiürülni a szervezetből, akkor előbb vagy utóbb különböző kellemetlen tünetek, illetve betegségek jelentkezhetnek.

A Full Body Detox – belső nagytakarítás kúrát úgy állították össze számodra, hogy lépésről-lépésre, a helyes sorrendet betartva, alaposan megtisztítsa a szervezeted az – akár – évek alatt lerakódott salakanyagoktól és a toxinoktól is.

A Full Body Detox kúra 2 lépésből áll

1. lépés: Detox 30 napos béltisztító program

Detox – 30 napos béltisztító program megtisztítja a teljes bélrendszered az évek alatt lerakódott szennyeződésektől, toxinoktól és az élősködőktől, miközben segíti a könnyed székletürítést. Kíméletes, hatékony és természetes. Használata egyszerű, a megszokott életvitelbe illeszthető. Sem az étrenden, sem más szokásaidon nem szükséges változtatni.

NoDida – megtisztítja a teljes bélrendszert az élősködőktől.
Fiber.16 – megtisztítja a vastagbelet a lerakódott salakanyagoktól, és a felgyülemlett toxinoktól.
PureWell – felgyorsítja a bélműködést, ezáltal rendszeres székletet biztosít.

2. lépés: Cleanse vér- nyirokrendszer- és májtisztító program

A Cleanse vér- nyirokrendszer- és májtisztító program a szervezet méregtelenítő rendszerének működését támogatja, azaz megtisztítja a májat, a vért és a legfontosabb méregtelenítő rendszerünket, a nyirokrendszert. A Cleanse vér- nyirokrendszer- és májtisztító program segítségével hatásosan, mégis kíméletesen tudod a szervezetedben felgyülemlett méreganyagokat eltávolítani. A méreganyagok távozásával a legyengült immunrendszered pedig új életre kap, mely által számos betegséget megelőzhetsz vagy akár meg is szüntethetsz. A program önmagában is megállja a helyét, de a maximális eredmény érdekében javallott béltisztítás után elvégezni.

Lympid – megtisztítja a nyirokrendszert (nyirokfolyadékot is) és a vért.
LivR – megtisztítja, regenerálja és védi a májat.

Neked ajánljuk a Full Body Detox – belső nagytakarítás kúrát, amennyiben:

 • látszólag ok nélkül megoldatlan egészségügyi problémával/problémákkal küzdesz,
 • régóta fennálló emésztési problémáid (székrekedés vagy hasmenés) vannak,
 • gyakran vagy fáradt, rosszul alszol és a koncentráció is nehezen megy,
 • eleged van a tonnaszám beszedett gyógyszerekből,
 • életmódváltásba kezdenél,
 • szeretnéd megelőzni a problémákat és nem megvárni, mikor azok kialakulnak,
 • a fogyókúráid folyamatosan kudarcba fulladnak,
 • vagy „csak” tudatosan odafigyelsz az egészségedre és tudod, hogy a megelőzés a legfontosabb.

Ne feledd! A szépség belülről fakad!

Nem neked ajánljuk a Full Body Detox – belső nagytakarítás kúrát, amennyiben

 • nincs semmilyen egészségügyi problémád,
 • biogazdálkodást folytatsz, ezáltal semmilyen méreganyag nem jut be étel útján a szervezetedbe,
 • nem eszel feldolgozott élelmiszert,
 • nem stresszes az életed,
 • olyan helyen élsz, ahol a levegő nem szennyezett (pl. hegyekben),
 • nem iszol sem kávét, sem alkoholt és a nassolás sem jellemzi a hétköznapjaidat,
 • soha semmilyen gyógyszert nem szedtél vagy szedsz,
 • bár vannak problémáid, de se időd, se kedved a problémáiddal foglalkozni.

MIBEN SEGÍT A FULL BODY DETOX – BELSŐ NAGYTAKARÍTÁS KÚRA?

A kúra használatával szervezetünk megtisztul, emésztésünk rendeződik, bélflóránk megújul, így jó eséllyel betegségek sorát is megelőzhetjük. Szép lassan megszűnnek a székrekedési problémák, megszűnnek vagy enyhülhetnek az alvászavarok, javulhat a memória, megszűnhetnek a pattanások, a bőrgyulladások, megváltozik a haj és körmök minősége.

A salakanyagok távozásával elindulhat a fogyás is, melynek idővel természetes velejárója lesz a lapos has. Emellett a kellemetlen élősködőktől is megszabadulhatsz, miután a toxinok távozásával és a salakanyagokkal együtt a bélrendszerben megtelepedő élősködők is eltávoznak, és nem szívják el előlünk a szervezetünk egészséges működéséhez nélkülözhetetlen értékes tápanyagokat, tehát a természetes immunrendszerünk is fellélegezhet.

Feltöltődsz energiával, elmúlik vagy legalább ritkul a gyakori fáradtság és fejfájás. A kúra alkalmazása során a depresszió tünetei is javulhatnak, mivel az általános közérzet is javul. Megszűnnek, de legalábbis csökkennek azok a panaszok, melyek a szervezet elsalakosodásából fakadtak.

MIÉRT VAN SZÜKSÉG MÉREGTELENÍTÉSRE?

Mert civilizált életünk során rengeteg méreganyagot viszünk be a szervezetünkbe, melyek hosszútávon számtalan betegséget okozhatnak. Hát nem jobb ezeket elkerülni?

A SZERVEZET MÉREGTELENÍTI MAGÁT, MIÉRT KELLENEK AKKOR EZEK A SZEREK?

A válasz sajnos ismét a civilizált életmódra vezethető vissza. Túl sok a méreganyag, túl sok a stressz. A szervezetünk nem erre lett kitalálva, ezért egy idő után támogatásra van szüksége, mert önállóan már nem képesek a szerveink ellátni a feladataikat.

MILYEN GYAKRAN JAVASOLT A FULL BODY DETOX – BELSŐ NAGYTAKARÍTÁS KÚRÁT ELVÉGEZNI?

Ez az életmódtól függ, de évente egy alkalommal mindenképp javasoljuk. Egészségmegőrzés szempontjából nincs jobb az időnként elvégzett méregtelenítésnél.

MENNYI IDŐ ALATT FOGOM ÉREZNI A HATÁSÁT?

Ez teljesen egyéni, mivel nincs két egyforma szervezet és nincs két egyforma egészségi állapot sem. Általánosságban azért elmondható, hogy egy egészségesebb szervezet esetén a változás hamarabb lesz érezhető.

SZÜKSÉGES BÁRMILYEN ÉTRENDET TARTANI A KÚRA ALATT?

Amikor méregtelenítésre szánjuk el magunkat, akkor saját magunk érdekében érdemes az egészséges táplálkozás szabályait betartani, ellenkező esetben a méregtelenítés nem lesz olyan hatékony. Ez nem jelenti azt, hogy önsanyargató étrendet kellene folytatnunk, hanem azt, hogy a méregtelenítés ideje alatt legyünk kicsit tudatosabbak az elfogyasztott étel, ital és életmódunk tekintetében. A kúra extra étrend nélkül is működik, de ebben az esetben értelemszerűen lassabb lehet az eredmény.

MIRE KELL ODAFIGYELNI A KÚRA ALATT?

Az első és legfontosabb a vízfogyasztás. A kúra ideje alatt kifejezetten fontos a megfelelő mennyiségű vízfogyasztás, ami 20 testsúlykilogrammonként minimum 1 litert jelent.

FÉMKIVEZETÉSRE ALKALMAS A KÚRA?

A Full Body Detox – belső nagytakarítás kúra segíti a nehézfém szervezetből történő kivezetését. A Detox – 30 napos béltisztító program előkészíti és megindítja a nehézfémkivezetést, amit a Cleanse – vér-  nyirokrendszer- és májtisztító program tesz teljessé.

BÉLPROBLÉMÁK ESETÉN ALKALMAZHATÓ-E A KÚRA?

IBS, Crohn-betegség, Colitis ulcerosa-fekélyes vastagbélgyulladás. Néhány mondatban sorra vesszük a fenti panaszokat:

 • Irritábilis bélszindróma – IBS: Egy 14 randomizált, kontrollált vizsgálatot magába foglaló tudományos összevetés (metaanalízis) azt találta, hogy a rostpótlás hatékonyan javítja az IBS globális tüneteit – a hasi diszkomfort-érzést, fájdalmat, hasi puffadást, feszülést.
 • Crohn-betegség: Klinikai vizsgálatok igazolták, hogy a magas rosttartalmú diéta a Crohn-betegek számára előnyös.
 • Fekélyes vastagbélgyulladás: Egyes kutatások kimutatták, hogy a rostok a remissziós időszakokban (a betegség tünetmentes nyugalmi fázisa) előnyösek lehetnek a fekélyes vastagbélgyulladás kezelésében. Meghosszabbítják a tünetmentes időszakot és csökkentik a bélben lévő elváltozásokat azáltal, hogy csökkentik a nyálkahártya hízósejtjeinek aktivitását. A fellángolás időszakában viszont csökkenteni kell a rostbevitelt.

HASZNÁLHATÓ A KÉT PROGRAM KÜLÖN-KÜLÖN VAGY CSAK EGYBEN MŰKÖDIK?

Természetesen használható a két program külön-külön is, de amennyiben most vágsz bele a méregtelenítésbe, úgy javasoljuk tartsd be a méregtelenítés helyes sorrendet. Tehát:

 1. Detox – 30 napos béltisztító program
 2. Cleanse – vér- nyirokrendszer- és májtisztító program

A maximális hatást így éred el.

CSAK CSOMAGBAN TUDOM MEGVÁSÁROLNI A TERMÉKEKET?

Nem. Minden termék megvásárolható külön-külön is. Ha mégis spórolni szeretnél, akkor válaszd a csomagokat!

Amennyiben nem szeretnéd megvenni a két programot egyben, akkor kezdd a béltisztítással, mely a méregtelenítés alapja. A Detox – 30 napos béltisztító program 3 termék együttes használatával tisztítja meg a teljes bélrendszered az évek alatt lerakódott szennyeződésektől, toxinoktól és az élősködőktől, miközben segíti a könnyed székletürítést. Kíméletes, hatékony és természetes. Használata egyszerű, a megszokott életvitelbe illeszthető.

Aktív összetevők listáját az alábbi terméknevekre kattintva, a termékoldalon találod.

Detox – 30 napos béltisztító program ajánlott adagolása a következő:

Délelőtti órákban: 2 db NoDida kapszula bőséges folyadékkal.
Reggel: 1 evőkanálnyi (10 g.) Fiber.16 rost komplex körülbelül 2 dl vízben, gyümölcslében vagy ízlés szerinti folyadékban elkeverve. A csomómentes hatás érdekében használj shakert. Közvetlenül a rost után javallott 2-3 dl víz elfogyasztása.
Esti órákban: 2 db PureWell kapszula bőséges folyadékkal.

Cleanse vér- nyirokrendszer- és májtisztító program ajánlott adagolása a következő:

Reggeli órákban: 2 db Lympid kapszula bőséges folyadékkal.
Esti órákban: 2 db LivR kapszula bőséges folyadékkal.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Myrobalan Full Body Detox – belső nagytakarítás 60 napos méregtelenítő kúra” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

Title