window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-Y57Z5RL63P');
Myrobalan Cleanse vér- nyirokrendszer- és májtisztító program

Myrobalan Cleanse vér- nyirokrendszer- és májtisztító program

18490 Ft

154,08 Ft / db

A Myrobalan Cleanse vér- nyirokrendszer- és májtisztító program a szervezet méregtelenítő rendszerének működését támogatja, azaz megtisztítja a májat és a nyirokrendszert, ezáltal tisztítja a vért, javítva általa a szervezet állapotát. Segítségével hatásosan, mégis kíméletesen tudod a szervezetedben felgyülemlett méreganyagokat eltávolítani. A méreganyagok távozásával a legyengült immunrendszered pedig új életre kap, mely által számos betegséget megelőzhetsz vagy akár meg is szüntethetsz.

60 + 60 db (30 napra elegendő mennyiség)

A Cleanse vér- nyirokrendszer- és májtisztító program teljesen természetes, tehát nem kell a mellékhatások miatt aggódnod. Használatával a szervezet természetes méregtelenítő funkcióit támogathatod.

MIT FOGSZ ÉREZNI A MÉREGTELENÍTÉS SORÁN?

A méregtelenítés alatt fokozatosan lélegzik föl a szervezeted, megszűnhetnek azok a problémák, melyek a méreganyagok felszaporodása által jelentek meg. A régóta fennálló, legkellemetlenebb, legmakacsabb tünetek is enyhülhetnek.

A méregtelenítés jótékony hatásai:

  • távoznak az élősködők (gombák, paraziták) a szervezetből, ezáltal energikusabb leszel,
  • beindul a fogyás, ezáltal laposabb lesz a has,
  • helyreáll a bélrendszered természetes bélflórája, így az immunrendszer erősebb és ellenállóbb lesz,
  • szebb lesz a bőr és egészségesebb a haj,
  • elmúlik a kínzó puffadás,
  • megszűnik az állandó rossz közérzet és fáradtság,
  • elmúlik a gyakori, indokolatlan fejfájás.

A lista hosszú és az egyéni problémáktól függően teljesen eltérőek lehetnek.

VAN-E BÁRMI MELLÉKHATÁSA A MÉREGTELENÍTŐ PROGRAMNAK?

​Gyógynövényes termékeink a tibeti gyógyászat sajátos gyógyszerkészítési elvei alapján kerülnek összeállításra​, aminek eredményeként mellékhatás-effektus nem léphet fel.

FÉMKIVEZETÉSRE ALKALMAS?

Amennyiben a programot nehézfém-kivezetésre szeretnéd használni úgy a hatékony kivezetés érdekében javallott a teljes Full Body Detox – belső nagytakarítás kúrát elvégezni. A Detox – 30 napos béltisztító program előkészíti és megindítja a nehézfémkivezetést, amit a Cleanse vér- nyirokrendszer- és májtisztító program tesz teljessé.

SZÜKSÉGES SPECIÁLIS ÉTRENDET VAGY MOZGÁST BEIKTATNI A MÉREGTELENÍTÉS ALATT?

Nem szükséges, de javallott a kúra ideje alatt tudatosan odafigyelni az elfogyasztott ételek minőségére és a fokozott folyadékfogyasztásra. A mozgás pedig aktivizálja a keringést, ami egyértelműen segíti a méregtelenítés folyamatát. Ha teheted, mindenképp iktasd be a hétköznapjaidba, legalább heti 1-2 alkalommal.

MILYEN ESETBEN JAVASOLT MÉREGTELENÍTENI?

Konkrét panaszok esetén vagy prevenció jelleggel évente minimum egy alkalommal, hiszen a civilizált élet hatására bekerült méreganyagok újra és újra felhalmozódnak a szervezetünkben.

MENNYI IDEIG VÉGEZZEM A MÉREGTELENÍTŐ PROGRAMOT?

Nehéz erre válaszolni, mivel minden szervezet más, de ha még nem végeztél méregtelenítést, úgy első körben mindenképp érdemes több havi kúrát végigcsinálni úgy, hogy közben figyeled a tested visszajelzéseit.

MELYIK ÉVSZAKBAN JAVASOLT MÉREGTELENÍTÉST VÉGEZNI?

A civilizált élet sajnos egész évben komoly terhelést jelent a szervezet számára, így szinte bármikor végezhető, amikor azt érezzük, hogy támogatásra van szükségünk. A legideálisabb (panasz nélkül) a tavaszi és őszi hónapok.

A Cleanse vér- nyirokrendszer- és májtisztító program ajánlott adagolása a következő:

Reggeli órákban: 2 db Lympid kapszula bőséges folyadékkal.
Esti órákban: 2 db LivR kapszula bőséges folyadékkal.

Részletes hatóanyagtartalom a fenti termékek nevére kattintva érhető el.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Myrobalan Cleanse vér- nyirokrendszer- és májtisztító program” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

Title