Herbaferm Immun csomag – 30ml csepp + 30db kapszula

Herbaferm Immun csomag – 30ml csepp + 30db kapszula

17350 Ft

248,33 Ft / ml

A Herbaferm cseppeket az emésztés természetes egyensúlyának helyreállítására fejlesztették ki. A cseppek gyógynövény-összetétele és a készítése során alkalmazott természetes fermentáció miatt sokszínű, természetes mikróbaközösséget tartalmaz alacsony koncentrációban. Rendszeres fogyasztása támogatja változatos, és hatékony bélflóra regenerációját, melyet a modern, civilizált étrend sajnos korlátoz. Az Element ARG 450 kapszulákat azzal a céllal fejlesztették ki, hogy támogassa a szervezet immunrendszerét, elősegítse és mérsékelje a legyengült szervezet környezeti behatásokra, kórokozókra adott veszélyes és túlzott reakcióit a hatékony regeneráció, felépülés érdekében.

30 ml (20-30 napra elegendő) + 30 db (30 napra elegendő)

A Herbaferm kezdőcsomag 1 üveg 30 ml-es Herbaferm cseppet és 1 doboz 30 darabos Element ARG kapszulát tartalmaz.

A modern életmód és a csökkent mikrobiális ökoszisztémát tartalmazó táplálékok miatt sok ember emésztésében a diszbiózis már jelentős zavarokat okoz, az ő emésztőrendszerük működése több funkcióban (immunitás, felszívás, irritációk, gyulladások, a bél permeabilitása, a bélfal integritása) sérülhet, ezért a Herbaferm cseppek kíméletes hatása nehezen érvényesül. Nekik javasoljuk, hogy a cseppek fogyasztását rövid – egyhetes – időszakon keresztül támogassák a fermentált gyógynövényrostot, humin- és fulvosavat tartalmazó Prefer HF400-as kapszulákkal. A kapszulákban lévő, fermentációval feltárt, liofilizált és porított gyógynövényrostok – mintegy palántaföldet, lakóhelyet biztosítva – segítik a kedvező mikrobiológiai közösség megmaradását a vastagbélben. A humin-és fulvosavtartalom egyrészt támogatja a toxikus anyagok megkötését, másrészt természetes ingert, kulcsingert szolgáltat a diszbiózis tünetei közül gyakran megjelenő áteresztő bél hatékony regenerációjában, a bélhámsejtek kapcsolatának megerősítésében.

Figyelem! A Herbaferm csepp élő anyag, azaz:

 • Fogyasztás előtt alaposan felrázandó
 • Javasolt felbontás után a hűtőszekrényben tárolni
 • Szavatossága három hónap
 • Az üvegcsében a mikroszervezetek életfolyamatai miatt előfordulhat üledék, opálosság, és felúszó agglomerátumok – ezek az élet jellegzetes megnyilvánulásai.

Az Element kapszulák fogyasztását a következő esetekben ajánljuk:

 • Az évszakváltás során legyengült szervezet támogatása céljából.
 • A szezonális fertőzések megelőzés végett.
 • Különböző fertőzésekből történő lábadozás során a szervezet természetes regenerációjához.
 • Minden olyan akut- vagy krónikus folyamat esetében, amikor az immunrendszer erősítése szükséges és kiemelten indokolt.
 • A bél-agy tengely természetes működésének helyreállítására.
 • Azoknak, akik antibiotikum kúra következtében, vagy egyéb (stressz, nagyobb megterhelés, étel intolerancia) okból adódóan hiányos, károsodott bélflórával rendelkeznek. Esetükben a kapszulák fogyasztását a reggeli Herbaferm étrendkiegészítő cseppekkel egyidőben javasoljuk, legalább 30 napig.

Ellenjavallat: Az összetevők bármelyikével szembeni allergia, hisztamin allergia, immunszupresszáns gyógyszerek (pl. HIV, Transzplantáció) szedése, vagy súlyos emésztési problémák esetén. A Herbaferm cseppek tartalmazzák a természetes fermentáció változatos életközösségét biztosító mikróbiális ökoszisztémát, ezért nem javasoljuk fogyasztását fokozott emésztőrendszeri gyulladás esetén, véres, nyákos széklet, heves hasmenés, fekélyek.

A Herbaferm cseppben természetes életközösségekből származó hazai fajták gondosan válogatott, kíméletesen feldolgozott keveréke található. Ezeket a gyógynövényeket már a népi gyógyászatban is előszeretettel alkalmazták, a Herbaferm cseppekbe azonban természetes fermentációval előkészítve kerülnek, ezzel hatásuk megsokszorozódik.

A gyógynövénykeverék-kivonat mennyisége: 70 mg/10 csepp

 • Kamilla és cickafark: gyulladáscsökkentő
 • Tölgykéreg: összehúzó hatású
 • Fehér üröm: serkenti az emésztőnedvek termelését
 • Bodzavirág: nyugtató, étvágyszabályozó
 • Csipkebogyó: magas vitamintartalma, természetes savai révén segít az emésztés egyensúlyának helyreállításában
 • Propolisz: komplex balzsam- és viasztartalmával fokozza a gyógynövények hatását, enzimjei pedig hozzájárulnak az emésztéshez.

A Herbaferm csepp adagolása igazodik a testsúlyhoz és az egyéni ízléshez de általánosságban javasoljuk:

Gyermekeknél: 5-10 csepp
Fiataloknál / Aktív korosztálynál: 12-15 csepp
Idősebbeknél: 8-15 csepp

Element kapszula javasolt adagolása: az immunitás erősítésére, megbetegedések megelőzésre 30 napig naponta 1 kapszula (reggelente étkezés után), lábadozásra napi 3*1 kapszula legfeljebb 5 napig. Orvosi javaslatra ettől eltérő adagolás is lehetséges. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti az egészséges, mértéktartó, kiegyensúlyozott, szezonális, vegyes étrendet.

Element kapszula összetétele (400 mg töltőtömegű kapszulánként):

 • L-Arginin 200mg
 • Szárított és porított gyógynövénykeverék 140mg (kakukkfű, gyermekláncfű, csipkehús, izsópfű, tárnicsgyökér, meggymag őrlemény)
  természetes fermentációval feltárt gyógynövény rost 60mg (kamilla: matricariae flos, cickafark: millefolii herba, csipkehús: rosae pseudofructus, bodzavirág: sambuci flos, propolisz: apis melliferrae propolis, tölgykéreg: querci cortex, fehér üröm: absinthii herba)
 • C-Vitamin 50mg

Minőségét bontantlan csomagolásban 2 évig őrzi meg. Felbontást követően 90 napon belül felhasználandó.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Herbaferm Immun csomag – 30ml csepp + 30db kapszula” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

Title