window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-Y57Z5RL63P');
doTERRA Siberian Fir szibériai fenyő illóolaj – 15ml

doTERRA Siberian Fir szibériai fenyő illóolaj – 15ml

10990 Ft

732,66 Ft / ml

A szibériai fenyő olaja nyugtató hatással lehet a bőrre, hozzájárul a könnyed légzéshez, miközben nyugtatja a kedélyeket és kiegyensúlyozó hatást biztosít.

Kategóriák: Címkék: ,
  • Megfázás, légúti megbetegedések esetén
  • Lenyugvás és relaxálás céljából
  • Erőteljes sportolás, munka után masszírozza a bőrbe (a jobban igénybe vett izmok területére) a nyugtató hatás elérése céljából
  • Ha otthon, munkahelyen vagy iskolában nehéz körülmények között dolgozik, párologtassa a szibériai fenyőt a stressz csökkentése érdekében.
  • Alkalmazza helyileg bőrre, hogy enyhítse a kisebb bőrirritációkat.
  • Lélegezze be mélyen és tapasztalja meg frissítő aromáját.
  • Jó hatással van idegrendszerünkre, hangulatjavító

Az esszenciális olajokat az érzelmi és fizikai jóllét fokozására széles körben alkalmazzák akár önmagukban, akár komplex keverékek formájában. A doTERRA esszenciális olajokat általában három módszer egyikével juttatják a szervezetbe:

  1. Aromatikusan párologtatva: cseppents pár cseppet kedvenc párologtatódba, vagy 1-2 csepp olajat dörzsölj szét a tenyeredben és közvetlenül lélegezd be.
  2. Helyileg a bőrön alkalmazva: vigyél fel egy-két csepp olajat a kívánt területre. A bőrérzékenység minimálisra csökkentése érdekében hígítsd a dōTERRA frakcionált kókuszolajával.
  3. Belsőleg vízben, folyadékban elfogyasztva esetleg kapszulába töltve. Fontos: nem minden olaj alkalmazható belsőleg!

Az esszenciális olajok használata rendkívül egyszerű, természetüknél fogva biztonságos, azonban erősen koncentráltak, ezért körültekintően kell őket alkalmazni. Kizárólag tiszta esszenciális olajokat használj, és tartsd be a címkék figyelmeztetéseit és utasításait! Soha ne használd az esszenciális olajokat szemben vagy hallójáratban! Ha külsőleges alkalmazás során bőrpír vagy irritáció lépne fel, vigyél fel az érintett területre növényi olajat, például frakcionált kókuszolajat – a víz nem hígítja az esszenciális olajokat! Az olajok használatát mindig a fokozatosság elve szerint kell elkezdeni, és használatuk kúraszerűen ajánlott.

A doTERRA terápiás olajok használatáról ITT TALÁLSZ bővebb információt.

FIGYELMEZTETÉS
A terápiás olajok alkalmazásakor előfordulhat bőrérzékenység.
Minden olaj minden esetben gyermekektől elzárva tárolandó.
Ha te várandós vagy, szoptatsz esetleg orvosi kezelés alatt állsz, a terápiás olajok alkalmazása előtt konzultálj kezelőorvosoddal.
Kerüld a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.
A termék felvitelét követő legalább 12 órán át kerüld a napfényt vagy UV-sugárzást.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„doTERRA Siberian Fir szibériai fenyő illóolaj – 15ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

Title