window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-Y57Z5RL63P');
Zafír Bodorrózsa szájpermet – 50ml

Zafír Bodorrózsa szájpermet – 50ml

2840 Ft

56,8 Ft / db

A bodorrózsa (Cistus Incanus) egy már több ezer éve ismert és használt gyógynövény. Immunrendszerünk megfelelő működése elengedhetetlen a különböző baktériumok és vírusok leküzdésében. Ezt a kulcsfontosságú tényt támogathatja ez a gyógynövény, mivel segíthet a külső kórokozókkal szemben, miközben általánosan erősítheti a védekezőképességünket. Jelentős mennyiségű antioxidánst tartalmaz, a flavonoidok közül kvercetin, kaempferol, apigenin található benne nagy mennyiségben, továbbá egyéb antioxidáns hatású polifenolok, úgy mint az epigallokatekin. Az antioxidánsoknak fontos szerepe van a szervezetben keletkező szabadgyökök semlegesítésében és a légúti fertőzések kezelésében.

2024. 01. 20.

50 ml

2 darabtól3 darabtól
2840 Ft 2790 Ft2840 Ft 2740 Ft

A Zafír termékekben kizárólag a természet által megalkotott hatóanyagok kerülnek, változtatás nélkül. Ami viszont igazán piacvezetővé, és különlegesség teszi a Zafír márkát, az maga a kapszula, amiben a hatóanyagok vannak. Hosszas, több éves kutatómunka eredményeként kifejlesztettek egy speciális, csak a bélben oldódó kapszulát, így a felszívódás a többszörösére javul a többi kapszulához képest, aminek eredménye a sokkal tartósabb, gyorsabb javulása a betegnek.

A termékek tartósítószertől, színezék- és adalékanyagtól mentes étrend-kiegészítők, mellékhatásuk nincs, de hosszabb kúra előtt, vagy bármilyen egészségügyi probléma esetén kérd ki kezelőorvosod véleményét.

Összetétel:
Bodorrózsa vizes extraktum 43,5 ml (87%)
Lándzsás útifű vizes extraktum 2,5 ml (5%)
Bíborkasvirág-Echinacea vizes extraktum 2,5 ml (5%)
Csipkebogyó vizes extraktum 1 ml
Természetes gyümölcs kivonat 0,5 ml

Adagolás: A Zafír Cistus Creticus szájpermetet már a megfázás első jeleinél kezdd el alkalmazni. Fertőzés kockázata esetén használata azonnal ajánlott felnőttek és 12 év feletti gyermekek számára.
Megelőzés esetén: Naponta felnőtteknek 2×2 permet, gyermekeknek 2×1 permet a szájba.
Kialakult tünetek esetén: Naponta felnőtteknek 3×2 permet, gyermekeknek 3×1 permet a szájba. A hatékonyságot növelendő, a tünetek megszűnése után még 3 napig javasolt használni a készítményt.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Zafír Bodorrózsa szájpermet – 50ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

Title