Biolét Egészségház
Biolét Egészségbolt
WTN D3- K2- A-vitamin komplex csepp – 20ml

WTN D3- K2- A-vitamin komplex csepp – 20ml

4280 Ft

214 Ft / ml

A zsírban oldódó vitaminok szinergikusan működnek együtt A, D, E, K vitaminok együtt sokkal hatékonyabbak, mint önmagukban.

2023. 10. 25.

20 ml (60 napra elegendő mennyiség)

2 darabtól3 darabtól
4280 Ft 4200 Ft4280 Ft 4120 Ft
Kategóriák: , , , Címkék:

K2-vitamin hiányában a D-vitamin többet árthat, mint használna. A K2 vitamin feladata, hogy a fehérjéket aktiválja, így a kálcium valóban a csontokhoz szállítódjon és ne a lágy szövetekben halmozódjon fel; a magnézium is ezt a szerepet tölti be. A K2 vitaminnál nagyon fontos, hogy az étrend-kiegészítő transz formában tartalmazza, ráadásul azt is min. 95%-ban, így a cisz formában lévő K2-vitamin minimális mennyiségben van csak jelen, ugyanis csak a transz formában lévő K2-vitamin tudja élettani szerepét betölteni.

Az A-vitamin feltétele a D-vitamin hasznosulásának és működésének. Itt nagyon fontos a dózis ugyanis a túl sok épp olyan káros, mint a kevés! A WTN D3-K2-A-vitamin komplexben optimális mennyiségben van benne, az ajánlott napi bevitel közel fele. A multivitaminok jóval nagyobb mennyiségben tartalmazzák az A-vitamint, a napi javasolható adag akár többszörösét is, amely veszélyeket rejthet! A béta-karotin formában történő A-vitamin pótlás ráadásul sok esetben nem vezet eredményre, mivel a szervezet átalakító folyamatai nem elég hatékonyak (a béta-katorin az A-vitamin elővegyülete).

Összetevők: MCT olaj (kókusz- és pálmaolajból), D3 vitamin (kolekalciferol), K2-vitamin (>95% transz menakinon-7), E-vitamin (alfa, béta, gamma, delta tokoferolok), A-vitamin (retinil-palmitát).

Aktív komponensek 12 cseppben (1 adag):
D3-vitamin (kolecalciferol) 4000 NE
K2-vitamin (menakinon-7, MK7) 100 mcg
A-vitamin (retinil-palmitát) 1250 NE

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„WTN D3- K2- A-vitamin komplex csepp – 20ml” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

Ezek is érdekelhetnek

Title