window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-Y57Z5RL63P');

December 01 – 24 között minden nap más akcióval várunk! Tovább az Adventi kalendáriumra

Biolét Egészségház
Biolét Egészségbolt
WTN B-vitamin komplex – 60db

WTN B-vitamin komplex – 60db

8880 Ft

148 Ft / db

AKTÍV B-vitamin sor 1 kapszulában! Sok egészségügyi probléma esetén fontos, hogy a B-vitaminok AKTÍV formában legyenek elérhetőek, mert a szervezet csak így tudja azonnal és igazán jól hasznosítani őket. Az aktív formájú B-vitaminokat a szervezet rögtön fel tudja használni, mert már nincs szükség bonyolult átalakító folyamatok elvégzésére. Az inaktív vitaminokat olykor a szervezetünk nem tudja megfelelő mértékben felhasználni. Amennyiben valamely folyamatelem hiányzik, az átalakulás nem, vagy csak részlegesen meg végbe. A szervezetünket azonban tehermentesíthetjük azáltal, hogy aktív vitaminokat biztosítunk számára.

2023. 10. 19.

60 db (60 napra elegendő mennyiség)

2 darabtól3 darabtól
8880 Ft 8700 Ft8880 Ft 8520 Ft

A WTN B-komplexen kívül, már más B-vitamin komplex esetében is aktív formában van jelen a B6, B9 és B12-vitamin (B6 – piridoxál-5’-foszfát (P5P); B9 – kálcium folát vagy glükozamin folát só, B12 – metilkobalamin, adenozilkobalamin vagy hidroxo-kobalamin). Ám a többi B-vitamin esetében is kulcsfontosságú a szervezetnek, hogy aktív vitamint kapjon.

Ezért a WTN B-vitamin komplexben:

  • A korábbi B1-vitamin tiamin-hidroklorid forma mellé, most egy aktívabb tiamin-pirofoszfát-klorid került.
  • B2-vitamin esetén riboflavin helyett, a riboflavin-5-nátriumfoszfátot, a B2-vitamin aktív koenzim formáját használták.
  • B3-vitamin esetén a niacinamid helyett, a nikotinamid-hexonikotinát, a B3-vitamin egyik legjobban hasznosuló aktív koenzim formája került.
  • B5-vitaminnál a calcium-D-pantotenátot is lecserélték a B5 aktív koenzim formájára, a pantetinre.

A B-vitaminok igazi jolly jokernek számíthatnak, ha az egészségről van szó. Szinte nincs olyan élethelyzet, ahol ne tudnánk őket az egészségünk javára fordítani.

  • Munkahelyi stressz,
  • várandóság vagy szoptatás,
  • mentális vagy fizikai kimerültség,
  • vizsgaidőszak vagy intenzív sport,
  • szív- és érrendszer problémák,
  • anyagcsere-problémák

FITOMÁTRIX formulával kiegészített B-vitamin komplex! A vitaminokat egy természetes biológiai komplex is körül veszi, így abban a formában lehetnek jelen a termékben, ahogyan a természetben is megtalálhatók. A fitomátrix formula ebben az esetben olyan B-vitaminokban gazdag gyümölcs és gyógynövények kivonatát jelenti, mint a mangó-,  szent bazsalikom vagy a fehérvirágú kolibrifa kivonata.

Összetevők: myo-inozitol, pantetin, zselatin (kapszula), fehérvirágú kolibrifa kivonat, piridoxál-5’-foszfát, mangó kivonat, szent bazsalikom kivonat, riboflavin-5’ nátriumfoszfát, inozitol-hexanikotinát, tiamin-pirofoszfát-klorid, tiamin-hidroklorid, D-biotin, (6S)-5-metiltetrahidrofolát, metil-kobalamin.

Ajánlott mennyiség: napi 1 kapszula, lehetőség szerint étkezések között.

Aktív összetevők 1 kapszulában
B1-vitamin (tiamin-pirofoszfát-klorid) 6,25 mg
B1-vitamin (tiamin-hidroklorid) 6,25 mg
B2-vitamin (riboflavin-5’ nátriumfoszfát) 12,5 mg
B3-vitamin (inozitol-hexanikotinát) 12,5 mg
B5-vitamin (pantetin) 125 mg
B6-vitamin (piridoxál-5’-foszfát (P5P)) 50 mg
B7-vitamin (D-biotin) 500 mcg
B9-vitamin (L-5-MTHF, glükózamin folát só) 400 mcg
B12-vitamin (metil-kobalamin) 200 mcg
Myo-inozitol (myo-inositol) 250 mg
WTN Fitomátrix: fehérvirágú kolibrifa levél (Sesbania Grandiflora) kivonat, szent bazsalikom levél (Ocimum Sanctum) kivonat, mangó gyümölcs (Mangifera Indica) kivonat

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„WTN B-vitamin komplex – 60db” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

Ezek is érdekelhetnek

Title