window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-Y57Z5RL63P');
USA Medical Probio Forte – 60db

USA Medical Probio Forte – 60db

6900 Ft

115 Ft / db

Négyféle baktérium törzs szabadalmazott keveréke frukto-oligoszachariddal az USA Medical-tól.

A belekben és a bőrön mikrobák milliárdjai élnek, ezek a mikroorganizmusok vagy mikróbák kiemelten fontosak az immunrendszer, a szív, a testsúly szempontjából. A belekben lévő mikrobák összessége a bélmikrobiom, mely szabályozza az emésztőrendszert, az immunműködést, az idegrendszeri és más testi folyamatokat.

60 db (30 napra elegendő mennyiség)

2 darabtól3 darabtól
6900 Ft 6800 Ft6900 Ft 6700 Ft

A kapszulák MAKTREK Bi-Pass eljárással készülnek, a napi adag 40 milliárd hasznos kultúrát tartalmaz, ami kiválóan támogatja a bélflóra normál működését. Fogyasztásával biztosítható a hasznos bélbaktériumok egyensúlyi állapota és az egészséges bélflóra. Az étrend-kiegészítő készítményben fellelhető a hasznos baktériumok számára optimális tápláléknak számító tengeri moszatból származó frukto-oligoszaharid (FOS). A kapszula, a speciális előállítási technológiának köszönhetően ellenáll a gyomornedveknek és sikeresen jut be a bélrendszerbe.

A termékben található négyféle baktériumtörzs a Lactobacillus Acidophilus, a Bifidobacterium Lactis, Lactobacillus Plantarum, Lactobacillus Paracasei.

Amennyiben túlsúlyba kerülnek a bélrendszerben a „rossz” baktériumok, kellemetlen tünetként jelenhet meg a puffadás, hasmenés és az emésztési problémák. Mindez az egészséges bélflóra kialakításával megelőzhető.

Összetevők: tömegnövelő szerek (rizs maltodextrin, növényi cellulóz – kapszula héj), szabadalmazott keverék 4 féle baktériumtörzsből és frukto-oligoszacharidból, leucin.

Hatóanyagtartalom 2 kapszulában: 40 milliárd CFU/g – 4 féle baktérium törzsből:

Lactobacillus acidophilus (La-14)
Bifidobacterium lactis (Bl-04)
Lactobacillus plantarum (Lp-115)
Lactobacillus paracasei (Lpc-37)

FOS – tengeri eredetű frukto-oligoszacharid

Ajánlott adagolás:
Napi 1×2 kapszula bevétele javasolt. A legjobb eredmény elérése érdekében ajánlott a kapszulát étkezések előtt 20-30 perccel bevenni, vagy az orvos utasításai szerint.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„USA Medical Probio Forte – 60db” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

Title