window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-Y57Z5RL63P');
USA Medical Digestive Enzyme emésztőenzim – 60db

USA Medical Digestive Enzyme emésztőenzim – 60db

4720 Ft

20% engedmény

78,66 Ft / db

Makzyme-Pro enzim keverék papainnal és bromelainnal kombinálva az USA Medicaltól. 60 db kapszula hasznos baktériumtörzsek keverékével semleges ízhatásban segítenek a fehérjék, zsírok, a laktóz, az emészthetetlen szénhidrátok lebontásában.

2024. 06. 06.

60 db (30 napra elegendő mennyiség)

2 darabtól3 darabtól
4720 Ft 4670 Ft4720 Ft 4620 Ft

A Makzyme-Pro enzimkeverék hasznos baktériumtörzseket tartalmaz, ezzel kiválóan támogatja az emésztést és a táplálkozást. A Makzyme-Pro enzimei: a lipáz, laktáz, proteáz, Alfa -galaktozidáz, Bromelain, Papain segítenek a fehérjék, zsírok, a laktóz, az emészthetetlen szénhidrátok lebontásában. Hatékony készítmény lehet azoknak, akik székrekedéssel, túlzott gázképződéssel, gyomorégéssel, puffadással, hasmenéssel és gyomorfájdalommal küzdenek, mert segít a táplálék alkotóelemeinek lebontásában. Enyhítheti az ételintolerancia reakciókat és javíthat a táplálkozási szokásokon.

A készítményben található jótékony baktériumok: Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum.

Összetevők: Makzyme-Pro enzim keverék: Aspergillus oryzae-ból származó proteáz, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, térfogat növelő szerek (növényi cellulóz – kapszula héj, magnézium sztearát), bromelain, papain, lipáz, laktáz, alfa galaktozidáz, csomósodást gátló szer (szilícium-dioxid).

Javasolt adagolás: 2 x 1 kapszula 30 perccel főétkezések előtt.

Hatóanyagtartalom 1 kapszulában:
Makzyme-ProTM enzim keverék (2500 HUT / 400 mg):
Aspergillus oryzae-ból származó proteáz
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus casei
Lactobacillus plantarum
Bromelain 90 GDU
Papain 2670 TU
Lipáz (gomba eredetű) 1500 FIP
Laktáz (gomba eredetű) 600 LACU
Alfa-galaktozidáz 300 GALU

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„USA Medical Digestive Enzyme emésztőenzim – 60db” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

Title