window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-Y57Z5RL63P');
Swanson Echinacea kivonat 400mg – 100db

Swanson Echinacea kivonat 400mg – 100db

2970 Ft

19,9 Ft / db

Az echinacea más néven bíbor kasvirág egy Amerikából származó növény, amelyet már régóta használnak a népi gyógyászatban, mert hozzájárulhat a szervezet védekező képességének megfelelő működéséhez, az alsó húgyúti szervek egészségének fenntartásához, segíthet a visszatérő felső-légúti fertőzések kezelésében.

100 db (100 napra elegendő mennyiség)

2 darabtól3 darabtól
2970 Ft 2910 Ft2970 Ft 2850 Ft

A bíbor kasvirág – más néven echinacea, élőhelye eredetileg Észak-Amerika középső része, kontinensünkön a száraz nyílt erdők, füves puszták. A kasvirág, a margarétához hasonló, nyáron virágzó, gyöktörzses, évelő növény. Már indián törzsek, majd európai telepesek is gyakran alkalmazták, sebek gyógyítására, különböző fertőzésekre. Az echinacea az egyik legjobb természetes gyógynövény a hatóanyagainak köszönhetően. Elég régi gyógynövény, a legősibb, legrégibb írások a kasvirágról 7000 évesek. Hétezer évvel ezelőtt már használták. A növény neve, az echinacea a sündisznóból származik. Ezt a különleges gyógynövényt hosszú időn keresztül használták, ám a kasvirág a modern antibiotikumok felfedezésével a háttérbe szorult. Népszerűsége azonban napjainkban visszatért, mivel biztonságos immunerősítő szer.

Hogyan használjuk a kasvirágot?
Meg kell enni. Hiába csinálunk belőle teát, a hatóanyagok nagy része zsírban oldódik. Tehát valamelyik étkezésnél kell megenni, ami lehetőleg tartalmaz némi zsíradékot is. És majd ez a vékonybélben szépen fel fog szívódni a zsírokkal együtt.

Az echinacea pozitív hatásai a szervezetre:

  • Az immunrendszer egészsége: hozzájárulhat a szervezet megfelelő védekezőképességhez
  • Alsó húgyutak egészsége: hozzájárulhat az alsó húgyúti szervek egészségének fenntartásához
  • Légzőszervi egészség: segíthet enyhíteni a torok és garat kaparását, valamint nyugtató és kellemes hatással lehet a torokra, garatra és hangszálakra

Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula.

Összetevők 1 kapszulában: bíbor kasvirág kivonat 400mg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Swanson Echinacea kivonat 400mg – 100db” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

Title