
NoCarb Rost sütőmix – 250g
2190 Ft
Készleten
8,76 Ft / g
Csak ROST és más semmi!
Az igazi szénhidrátmentes, gluténmentes, önmagában sütésre alkalmas keverék! Hagyományos állagú sütikhez, nem hagyományos tápértékkel!
2026. 04. 13.
250 g
Készleten
Rost sütőmix alappiskóta:
Hozzávalók:
85g Rost sütőmix, 5 tojás, 40ml olaj, 150ml víz, 150g eritrit vagy ennek megfelelő ízlés szerinti édesítő, csipet só, sütőpor, vanília
Elkészítés:
A tojások sárgáját összekeverjük a vaníliával, és fele mennyiségű édesítővel, az olajjal és vízzel. A tojások fehérjéből kemény habot készítünk a maradék édesítővel és csipet sóval. A rostkeveréket elkeverjük a sütőporral. A tojások sárgájába beleöntjük a rostot és a fele tojáshabot, csomómentesre keverjük, a végén hozzáadjuk a maradék habot, és óvatosan elegyítjük. Tepsibe simítjuk, és előmelegített sütőben megsütjük!
Összetevők: élelmi rost (cellulóz), útifűmaghéj, sűrírtőanyagok: konjac liszt, pektin, szentjánoskenyér-liszt, taragumi.
Átlagos tápanyagtartalom 100g termékben:
Energia: 753 kJ / 180 kcal
Zsír: <0,740g
– melyből telített zsírsavak: <0,10g
Szénhidrát: 0g
– melyből cukor: 0g
Élelmi rost: 85g
Fehérje: 1g
Só: 0,05g
Miért érdemes tőlünk vásárolni?
Akár aznapi csomagfeladás
12:00 óráig leadott rendelésed - ha a termék raktáron van - a legtöbb esetben még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Sürgős a csomagod? Az elérhető készletről érdeklődj telefonon.
Kedvező árak
Kedvező árakkal és folyamatos akciókkal várunk
Mennyiségi kedvezmény
Egyes termékek árából több darab egyidejű vásárlásakor 2-5% azonnali kedvezményt adunk.
Biztonságos online fizetés
A bankkártyás fizetés titkosított kapcsolaton keresztül, közvetlenül a Stripe rendszerében történik. A bankkártyaadatokat semmilyen kötülmények között nem látjuk és nem tároljuk.
Ezek is érdekelhetnek
-
N&Z Gluténmentes Zabpehely – 500g
990 Ft1,98 Ft / g
-
N&Z Kókuszvirágcukor – 500g
1290 Ft2,58 Ft / g
-
Nature Cookta Gluténmentes Zabpehely – 300g
700 Ft2,33 Ft / g
-
Nature Cookta Lenmagliszt – 500g
790 Ft1,58 Ft / g
Értékelések
Még nincsenek értékelések.