
NoCarb Pizzapor keverék – 400g
3990 Ft
9,97 Ft / g
Nem tartalmaz cukrot, glutént, keményítőt, olajos magőrleményeket, tejterméket – tejszármazékot, szóját!
2024. 03. 31.
400 g
Alaprecept:
Hozzávalók: 120g Pizzapor, 40ml olaj, 200ml víz
Elkészítés:
A hozzávalókat összedolgozzuk, amíg egy homogén masszát kapunk. Tegyük sütőpapírra és vizes kézzel, körkörös mozdulatokkal nyújtsuk, formázzuk kívánt nagyságúra és vastagságúra (ha szükséges többször is nedvesítsük be a kezünket). Nem nehéz szépen formázni. Ha elkészültünk, kenjük meg pizzaszósszal, vagy bármilyen alappal és tetszés szerint szórjunk rá feltétet. Előmelegített sütőben süssük 180 fokon kb. 20-25 percig.
Összetevők: Élelmi rostok (cellulóz), tojáspor, édesítőszer:eritrit, tojásfehérjepor, só, sűrítőanyag: útifűmaghéj, konjac liszt, xantán, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogénkarbonát (szódabikarbóna), szárított élesztő; savanyúságot szabályzó anyag: GDL (glükono-delta-lakton), citromsav.
Átlagos tápanyagtartalom 100g termékben:
Energia: 954 kJ / 228 kcal
Zsír: 4,3g
-melyből telített zsírsavak: 0,90g
Szénhidrát: 1,3g
-melyből cukor: 0g
Élelmi rost: 61,32g
Fehérje: 10g
Só: 2,70g
Miért érdemes tőlünk vásárolni?
Akár aznapi csomagfeladás
12:00 óráig leadott rendelésed - ha a termék raktáron van - a legtöbb esetben még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Sürgős a csomagod? Az elérhető készletről érdeklődj telefonon.
Kedvező árak
Kedvező árakkal és folyamatos akciókkal várunk
Mennyiségi kedvezmény
Egyes termékek árából több darab egyidejű vásárlásakor 2-5% azonnali kedvezményt adunk.
Biztonságos online fizetés
A bankkártyás fizetés titkosított kapcsolaton keresztül, közvetlenül a Stripe rendszerében történik. A bankkártyaadatokat semmilyen kötülmények között nem látjuk és nem tároljuk.
Ezek is érdekelhetnek
-
Nature Cookta Mandulaliszt – 250g
1850 Ft7,4 Ft / g
-
Nature Cookta Konjac liszt – 100g
1490 Ft14,9 Ft / g
-
N&Z Étkezési Zselatin – 250g
2250 Ft9 Ft / g
-
N&Z 4 édes (eritritol-stevia keverék) – 500g
2690 Ft5,38 Ft / g
Értékelések
Még nincsenek értékelések.