Biolét Egészségház
Biolét Egészségbolt
Natur Tanya Vegán articsóka kivonat – 60db

Natur Tanya Vegán articsóka kivonat – 60db

2890 Ft

48,17 Ft / db

Standardizált articsóka kivonat, ornitin aminosavval és B-vitaminokkal az egészséges májműködés, emésztés és bélkomfort támogatására.

2025. 03. 01.

60 db (30 - 60 napra elegendő mennyiség)

A cinarin az articsóka egyik fő biológiailag aktív vegyülete. Termékünkben, az articsóka 5%-os cinarin tartalomra standardizált kivonatát találjuk (ez 2 kapszulában 40 mg cinarin tartalmat jelent!). A kivonat L-ornitin aminosavval is dúsított és tartalmaz még B-vitamin komplexet [B1-vitamint (tiamint), B2-vitamint (riboflavint), B3-vitamint (niacint), B5-vitamint (pantoténsavat) és B6-vitamint (piridoxin)is], melyek hozzájárulnak a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokhoz.

  • 800 MG ARTICSÓKA KIVONAT
  • STANDARDIZÁLT 5% CINARIN TARTLOMMAL
  • TÁMOGATJA AZ EMÉSZTÉST ÉS AZ EMÉSZTŐNEDV TERMELŐDÉSÉT
  • HOZZÁJÁRUL A BÉLKOMFORTHOZ ÉS A BÉLRENDSZER NORMÁL MŰKÖDÉSÉHEZ
  • TÁMOGATJA A SZERVEZET MÉREGTELENÍTÉSÉT
  • FENNTARTJA AZ EGÉSZSÉGES MÁJMŰKÖDÉST
  • HOZZÁJÁRUL A NORMÁL KOLESZTERIN ÉS VÉRZSÍR SZINTHEZ
  • VEGÁN FORMULA, NÖVÉNYI KAPSZULATOKBAN
  • ORNITIN AMINOSAVVAL ÉS B-KOMPLEX-SZEL
  • GLUTÉNMENTES, LAKTÓZMENTES

ARTICSÓKA ÉS BIOAKTÍV ÖSSZETEVŐJE A CINARIN

A cinarin az articsóka levelében igen nagy mennyiségben megtalálható bioaktív összetevő, amelynek zöme csak a drog feldolgozása során keletkezik (ez arra minta, hogy a különböző vegyületek bomlása, átalakulása mennyire előnyös is lehet élettanilag).

Natur Tanya Vegán articsóka kivonat - 60db

A felhasznált növényi levél rész jelentősége abban is áll, hogy kémiailag sokkal alaposabban vizsgált, mint a virágzat. Míg a levél összetevőiről folyamatosan jelennek meg a tudományos publikációk, a virágzat összetételéről sajnos kevesebbet tudunk. Ez alól kivételt képeznek az articsóka legjellegzetesebb vegyületei, a kávésav-származékok, amelyekkel kapcsolatban ismert, hogy a növény teljes föld feletti részében megtalálhatók. Közéjük tartozik például a cinarin is.

A kiegyensúlyozott, jó közérzet és az idegrendszer megfelelő, zavartalan működése pozitív hatással van akaratunktól független élettani funkciókra is, így például az emésztési folyamatokra vagy a bélműködésre.

A fenti okokból kifolyólag a termékünket olyan B-vitaminokkal dúsítottuk, amelyek segítenek az idegrendszer egészségének fenntartásában. A B-vitamin komplex összetevői; B1-vitamin (tiamin), a B2-vitamin (riboflavin), B3-vitamin (niacin), a B5-vitamin (pantoténsav), és a B6-vitamin hozzájárulnak az idegrendszer egészséges működéséhez részt vesznek a normál energiatermelő anyagcserefolyamatokban. A B6-vitamin hozzájárul a hormonális aktivitás szabályozásához.

Összetevők: articsóka (Cynara scolimus L.) levél kivonat, tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), L-ornitin HCl, nikotinamid, csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid), kalcium-D-pantotenát, piridoxin-hidroklorid, tiamin-hidroklorid, riboflavin.

Adagolási javaslat: Napi 1-2 kapszula, lehetőleg étkezés előtt kb. fél órával, bő folyadékkal lenyelve. (így biztosítható megfelelő időben a megfelelő mennyiségű epeelválasztás.)

Figyelem! A termék nem alkalmazható, amennyiben allergiás bizonyos fészekvirágzatú növényekre (pl.: körömvirág, árnika, kamilla). Epeköves és epekőképződésre hajlamos egyéneknek a termék alkalmazása nem ajánlott.

Hatóanyagok a napi adagban (1 kapszula):
Articsóka (Cynara scolimus L.) levél kivonat 400 mg
– amelyből standardizált cinarin 20 mg
L-ornitin HCl 100 mg
B1-vitamin (tiamin) 0,55 mg
B2-vitamin (riboflavin) 0,7 mg
B3-vitamin (niacin) 8 mg
B5-vitamin (pantoténsav) 3 mg
B6-vitamin (piridoxin) 0,7 mg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Natur Tanya Vegán articsóka kivonat – 60db” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

Ezek is érdekelhetnek

Title