window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-Y57Z5RL63P');
Natur Tanya Szerves máriatövis MAX kolinnal – 60db

Natur Tanya Szerves máriatövis MAX kolinnal – 60db

2590 Ft

43,16 Ft / db

A máriatövis szilimarin tartalmának köszönheti a hatását! Ez a szerves máriatövis kivonat 210mg szilimarin tartalommal rendelkezik tablettánként, és még kolinnal is dúsított, mely a lecitinnel közeli rokonságban álló tápanyag, és ami a szervezet minden sejtjének különösen fontos.

60 db (60 napra elegendő mennyiség)

2 darabtól3 darabtól
2590 Ft 2540 Ft2590 Ft 2490 Ft

A máriatövis magjait rágcsálhatod nyersen, ihatod olaját, vagy tinktúráját, mégis az a legjobb, ha van egy olyan koncentrátumod, amiben a hatásért felelős fő hatóanyag, a szilimarin standardizálva van jelen. Sőt, ha az még kolinnal is dúsított, akkor kapsz valójában egy olyan kivonatot a pénzedért, ami valódi májvédő és májsejt regeneráló képességgel bír!

Natur Tanya máriatövis koncentrátum összetevői

Szilimarin
A szilimarin tulajdonképpen több szerves vegyület elnevezése (szilibin A és B, izoszilibin A és B, szilidianin, szilikrisztin, szilandrin, szilimonin). Az elmúlt 30 év során laboratóriumi és klinikai kutatások bizonyították májvédő hatását, több mint 200 tanulmányban. Bebizonyították, hogy a szilimarin egész sor méreg ellen képes megvédi a májat, segít újjáépíteni a májsejteket, gyorsítani a májsejt regenerációt és a májsejt-képződést.

Csökkenteni az epeutak és az epevezeték körüli szövetek gyulladását, az epekő képződését, és növelni az epeelfolyást. Megküzdeni a májbetegségek következtében kialakult másodlagos cukorbetegséggel, a zsírlerakódásokkal a májban, és védekezni a mérgező vegyi anyagoknak való kitettség ellen. Ezen felül pedig növelni a sejten belüli antioxidáns aktivitást is, hogy külsőleg és belsőleg is fiatalon tartsa testünket.

Kolin
Ez az organikus vegyület egyik alkotórésze a májnak. Csökkenti a májzsírosodást, az epehólyag panaszokat és gondoskodik arról is, hogy a sejtek felvegyék a koleszterint és hasznosítsák. Ráadásul a kolin fokozza a szilimarin felszívódást is, így a kolinnal dúsított máriatövis kivonatok felszívódása jobb, mint bármelyik más, közönséges máriatövis készítményé.

Kolinra egyébként szükségünk van a legalapvetőbb funkciók ellátásához is, része az alapvető sejtszerkezetnek, a tápanyagszállításnak és az anyagcserének. Kutatások kimutatták, hogy az alacsony kolin szint nagyon hamar metabolikus szindrómához vezet, olyan állapothoz, amelynek része az inzulinrezisztencia, a megemelkedett triglicerid- és koleszterinszint, valamint az elhízás.

A máriatövis és a kolin, amelyeket gyakran neveznek májkomplexumnak vagy lipotrop keveréknek, együtt hatékonyabban gátolják a májban történő zsírlerakódást. Támogatják az epe és az egész emésztőrendszer egészségét, és a kolin fokozza a szilimarin biohasznosulását is.

Összetevők: máriatövis [Silybum marianum (L.) Gaertn.] mag kivonat 25-30:1 – standardizált 80% szilimarin tartalommal, kolin-bitartarát, tömegnövelő szer (szorbit), csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid).

Adagolási javaslat: Napi 1 tabletta, lehetőleg étkezés közben, bő vízzel lenyelve.

Hatóanyag 1 tablettában
Máriatövis [Silybum marianum (L.) Gaertn.] mag kivonat 262,5 mg
– amelyből standardizált 80% szilimarin (szilikrisztin, szilidianin, szilibinin A és szilibinin B, izoszilibinin A és izoszilibinin B) 210 mg
Kolin-bitartarát 206,8 mg
– amelyből kolin 85 mg

262,5 mg máriatövismag kivonat, 6562,5-7875 mg porított őrleménynek felel meg.

  • A termék vérhígítók melletti alkalmazásával kapcsolatban konzultálj a kezelőorvosoddal.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Natur Tanya Szerves máriatövis MAX kolinnal – 60db” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

Title