window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-Y57Z5RL63P');
Natur Tanya Liposzómás C-vitamin cinkkel – 200ml

Natur Tanya Liposzómás C-vitamin cinkkel – 200ml

5590 Ft

27,95 Ft / db

A C-vitamin liposzómás formában ellenállóbb az emésztésnek, és mivel a termék az aszkorbinsav nátrium sóját tartalmazza (nátrium-L-aszkorbát), teljes tömegének 11%-át nátrium és 89%-át az aszkorbinsav teszi ki, így kíméletesebb a savasabb kémhatású aszkorbinsavval szemben.

200 ml (40 napra elegendő mennyiség)

2 darabtól3 darabtól
5590 Ft 5490 Ft5590 Ft 5390 Ft

10 érv a Natur Tanya liposzómás C-vitamin mellett:

  1. KONCENTRÁLT, SZERVES, GYOMORKÍMÉLŐ C-VITAMIN, LIPOSZÓMÁS FORMÁBAN
  2. NEM TARTALMAZ MESTERSÉGES AROMÁT
  3. VEGETÁRIÁNUS TERMÉK, ÁLLATI EREDETŰ ÖSSZETEVŐKTŐL MENTES
  4. FINOM NARANCSOS ÍZVILÁGGAL RENDELKEZIK
  5. TÖBB, MINT 1 HÓNAPRA ELEGENDŐ MENNYISÉG
  6. HOZZÁADOTT CUKOR NÉLKÜL
  7. TERMÉSZETES NÖVÉNYI EREDETŰ ÉDESÍTŐSZERREL
  8. GLUTÉNMENTES FORMULA
  9. GMO-MENTES LECITHINNEL
  10. A NAPI AJÁNLOTT BEVITELI ÉRTÉK 12,5X-SZERESÉT TARTALMAZZA

A szerves liposzómás C-vitamin hatásai igen sokfélék:

  • hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez
  • hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához
  • hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez
  • antioxidáns hatása révén, hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez
  • hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül az erek, a porcok, a fogak, fogíny, a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához, valamint az egészséges csontozat fenntartásához
  • fokozza a vas felszívódását
  • hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz
  • hozzájárul az E-vitamin redukált formájának regenerálásához

TÁPANYAGOK BIOHASZNOSULÁSA/FELSZÍVÓDÁSA: A LEGTÖBBET KIHOZNI AZ ÉLELMISZEREKBŐL (ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐKBŐL)

Nem minden tápanyagot lehet ugyanolyan mértékben hasznosítani. Más szóval különbözik a biológiai hasznosulásuk. A biológiai hasznosulás fogalmának megértése segít optimalizálni az étrendeket és meghatározni a megfelelő tápanyag ajánlásokat.

A felszívódás és biohasznosulás szó, két külön fogalom és nem összekeverendő. A biológiai hasznosulásnak számos meghatározása létezik, de általában a tápanyag azon részét jelenti, mely az élelmiszerekből felszívódik és felhasználásra kerül a test működéséhez, A felszívódás alatt azt a tápanyagmennyiséget értjük, amely felhasználható formájára lebomlott és amely ténylegesen felszívódik a szervezetben.

Az alábbi tényezőkön múlik a tápanyag biológiai hasznosulása az anyagcsere útvonal különböző állomásain:

  • a tápanyag fekszabadulása a fizikai-kémiai mátrixból
  • az emésztőenzimek hatása a belekben
  • a bél nyálkahártya felszívó képessége
  • a bél falán való átjutás (a sejtekbe való bejutás, a mozgás közöttük vagy mindkettő) a vérbe vagy a nyirokrendszerbe
  • disztribúció
  • raktározás
  • metabolikus és funkcionális felhasználás
  • kiválasztás (a vizeleten vagy az ürüléken át)

Az egyes tápanyagok biohasznosulását külső és belső tényezők egyaránt meghatározzák, mint például az életkor, a nem, bizonyos életszakasz (terhesség), vagy például a szóban forgó tápanyag kémiai formája stb.

A C-vitamin a vékonybélből szívódik fel, egy nátrium-függő aktív transzport mechanizmuson keresztül. A C-vitamint egy esszenciális vitamin; számos állatfaj képes az előállítására, de az emberi szervezet nem képes szintetizálni, nem tárolja, ezért fokozottan oda kell figyelni a pótlására. Egy vízben jól oldódóvitamin, amely minden testszövetben előfordul. A liposzómás, folyékony C-vitamin egyik előnye, hogy biohasznosulása nagyobb mértékű, mint egy hagyományos likvid formának.

Mikor van szükségünk több C-vitaminra?

  • Intenzív sporttevékenység esetén
  • Aktív dohányosoknál
  • Betegség utáni felépüléskor/lábadozáskor
  • Bizonyos műtéti beavatkozások vagy lázas állapot esetén
  • Fogamzásgátlók vagy bizonyos gyógyszerek használata esetén
  • Alacsony zöldség-, és gyümölcsfogyasztás esetén
  • Stresszes életvitel esetében
  • Kiegyensúlyozatlan, egyoldalú vitaminhiányos táplálkozás esetében
  • Vashiányos állapot esetén
  • Tavaszi fáradtság esetén

Kinek ajánljuk?

  • azoknak, akik a napi C-vitamin szükségletüket liposzómás C-vitamin formájában szeretnék kielégíteni
  • gyomorproblémákkal küzdőknek

Összetevők: víz, nátrium-L-aszkorbát, emulgeálószerek {glicerin, lecitin (napraforgó)}, ízanyag (magnézium-hidrogén-citrát hidrát), cink-szulfát, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), színezék (béta-karotin), tartósítószer (kálium-szorbát), ízesítőanyag (narancs sűrítmény), stabilizátor (xantángumi), édesítőszer (szteviol-glikozidok), stabilizátor (nátrium-szelenit).

Adagolási javaslat: Naponta 1 teáskanál (5 ml), étkezés előtt folyadékban feloldva.

Hatóanyag 1 adagban (5ml)
C-vitamin 1000 mg
Cink 5,69 mg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Natur Tanya Liposzómás C-vitamin cinkkel – 200ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

Title