Natur Tanya Fermentált fekete fokhagyma kivonat 800mg – 30db

Natur Tanya Fermentált fekete fokhagyma kivonat 800mg – 30db

3430 Ft

114,33 Ft / db

800mg standardizált fekete fokhagyma kivonat, növényi kapszulatokban, szagtalan, kellemetlen utóíz nélkül! A szív és az immunrendszer normál működéséért a homocisztein és koleszterinszint fenntartásáért.

  • Természetes immuntámogató az allergiától az autoimmun panaszokon át, az akut fertőzésekig.
  • Jót tesz a szívnek, a vérnyomásnak és érrendszernek, csökkenti a magas koleszterin és triglicerid szintet.
  • Segít csökkenteni a gyulladást, javít a kognitív funkciókon, memórián és küzd a demencia ellen.
  • Szabályozza a vércukorszintet és hozzájárul a cukorbetegség szövődményeinek megelőzéséhez.
  • Hozzájárul a hasi zsír és a hasi körtérfogat csökkentéséhez az elhízás és májpanaszok kiegészítő kezeléséhez.

30 db (30 napra elegendő mennyiség)

Több, mint fokhagyma!

A fokhagyma széles körű használata miatt igen népszerű összetevő. A fekete fokhagymát a friss fokhagymá­ból állítjuk elő. A fermentációs gyártástechnológiai eljárás során megváltozik a fokhagyma jellegzetes fehé­res színe, és barnás-fekete árnyalatot ölt. Míg csípős íze, édeskés-sós ízvilágba fordul át. Egy szagtalan kivonat keletkezik, mivel a szúrós szagért felelős összetevők jelentősen csökkennek az előállítás során. A folyamat, kontrollált hőmérsékleten (általában 60-90 °C), magas páratartalom (70-90%) mellett történik, megközelítőleg 60 napon keresztül.

A nyers fokhagyma fekete fokhagymává történő előállításának következtében biológiai aktivitása is jelentős mértékben megváltozik. A folyamat természetes úton zajlik le, egyéb összetevő hozzáadása nélkül. A magas hőmérsékleten történő kezelés olyan nem-enzi­matikus folyamatokat indít el, mint a Maillard-reakció, a karamellizáció, és a fenolos összetevők oxidációja, amelyek a színváltozás hátterében állnak. A fekete fokhagymával kapcsolatos kutatások egyre szélesebb körben jelennek meg.

Ennek köszönhetően olyan stabil, és vízoldékony, szerves kéntartalmú vegyületek keletkeznek, mint amilyen az S-allil-cisztein is. A fekete fokhagyma koncentrált S-allil-cisztein tartalma lényegesebben magasabb, a friss fokhagymával összehasonlítva. A készítmény formulázásakor, nem a fokhagyma porított őrlemé­nyét, hanem annak koncentrált kivonatát használjuk.

Összetevők: fermentált fekete fokhagyma (Allium sativum L.) gumó kivonat- standardizált S-allil-cisztein tartalommal, csomósodást gátló anyagok (kalcium-foszfátok, zsírsavak mono- és digliceridjei, szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói), növényi kapszulahéj (hidroxipropil-metil-cellulóz).

Adagolási javaslat: Napi 1-2 kapszula, lehetőleg étkezés közben, bő vízzel lenyelve.

Adagolási időtartam: Minimum 60 nap, maximum 120 nap. 

Hatóanyag 1 tablettában
Fermentált fekete fokhagyma kivonat 400mg
– amelyből standardizált S-allil-cisztein 400 mcg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Natur Tanya Fermentált fekete fokhagyma kivonat 800mg – 30db” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

Title