window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-Y57Z5RL63P');
Myrobalan Sedru7 emésztést serkentő gyógynövényes kapszula – 60db

Myrobalan Sedru7 emésztést serkentő gyógynövényes kapszula – 60db

9590 Ft

159,83 Ft / db

Állandó teltségérzet, nehéz emésztés, puffadás, bizonyos ételek utáni nehéz gyomor érzés? A Sedru.7 erre nyújt megoldást.

  • Serkenti az emésztés folyamatát
  • Ezáltal megszünteti a gyomor teltségérzetét
  • Optimalizálja a testsúlyt
  • És megszűnteti a puffadást

60 db (20 napra elegendő mennyiség)

2 darabtól3 darabtól
9590 Ft 9490 Ft9590 Ft 9390 Ft
Kategóriák: Címkék: , ,

A Sedru.7 gyógynövényei a tibeti gyógyászat elmélete szerint növeli a gyomorban az emésztő tüzet – az emésztés képességét -, ennek megfelelően emésztési zavarok, étvágytalanság, puffadás, étkezés utáni nyomás vagy nehéz érzés, hányás, ’hideg gyomor’ esetén alkalmazható.

A Sedru.7 normalizálja az emésztést és az anyagcserét, ezáltal helyre állítja a testsúlyt, túlsúly esetén csökkentve a felesleget – ezért kiváló a túlsúllyal rendelkező emberek számára is –, gyenge emésztés és felszívódási problémák esetén pedig segít megszerezni a hiányzó testtömeget. A Sedru.7 nem fogyasztó készítmény, de – az optimális emésztési képesség elérésével – hozzájárulhat az ideális testsúly megszerzéséhez.

Védi a gyomrot erős kémiai szerek szedésekor, fokozza az immunitást. Az emésztőrendszeri rendellenességeken kívül segít a vese gyengesége és kihűlése, hideg okozta derékfájdalom, valamint a stressz okozta szív környéki nyomás (tib. nying lung) esetén, ami szorongás, zaklatottság, ok nélküli depresszió, álmatlanság mellé társulhat.

100% TERMÉSZETES, 100% GYÓGYNÖVÉNYES ÖSSZETEVŐK

A Sedru.7 alapját egy egyedülálló – 7 gyógynövény speciális módon összeválogatott – gyógynövény-komplexe képezi, amely a hagyományos tibeti gyógyászat különleges gyógyszerkészítési elvei alapján került összeállításra.

Ez azt jelenti, hogy az erőteljes hatást a gyógynövények ízének, energetikai tulajdonságainak és a bennük található hatóanyagok egészséget helyreállító potenciáljának figyelembevételével érjük el. Ezen elv alkalmazásával egy teljesen új elegyet hozunk létre, ami jóval több, mint a felhasznált gyógynövények összessége.

A Sedru.7 egy 100% természetes készítmény.

  • Nincsenek mellékhatásai
  • Nem okoz hozzászokást
  • Folyamatosan szedhető
  • A vegán kapszulák kizárólag a gyógynövények finomra őrölt elegyét tartalmazzák, semmi mást.

KINEK AJÁNLJUK A SEDRU.7 KAPSZULÁT?

A Sedru.7 egy emésztést serkentő/javító készítmény, így azoknak ajánljuk, akik akár időszakosan, akár állandóan gyomorral/emésztéssel kapcsolatos panaszokat tapasztal. Legyen ez étkezések utáni teltségérzet/puffadás vagy egyértelműen étkezésekhez kapcsolódó kellemetlen panaszok.

Összetevők 3 kapszulában

Gránátalma 600mg, Gyömbér 240mg, Sáfrányos szeklice 225mg, Sárga mirobalán 225mg, Hosszúszárú bors 90mg, Fahéj 60mg, Kardamom 60mg

Ajánlott fogyasztás: naponta 3 kapszula – ha az orvos, terapeuta másként nem rendelkezik, – reggel, délben és este étkezés előtt 1 kapszula egy pohár vízzel bevéve.

A Sedru.7 folyamatosan szedhető, ugyanis csak a kibillent működést harmonizálják, az optimálisan működő szerveket nem befolyásolva, ezért ezek a gyógynövények soha nem lehetnek mérgezőek és normál adagolásban nem okoznak mellékhatásokat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Myrobalan Sedru7 emésztést serkentő gyógynövényes kapszula – 60db” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

Title