window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-Y57Z5RL63P');
Ginepp csepp gyulladások és fertőzések leküzdésére – 50ml

Ginepp csepp gyulladások és fertőzések leküzdésére – 50ml

8490 Ft

169,8 Ft / ml

A Ginepp cseppek hatékony és gyors segítséget nyújthatnak immunrendszerünknek a gyulladások, fertőzések leküzdésében. A Ginepp csepp étrend-kiegészítő fő hatóanyaga az elölt Lactobacilus Reuteri. Hatása laboratóriumi körülmények között mérhető és igazolható (a falósejtek aktivitását sokszorosára növeli). Ez a baktériumtörzs korábban más készítmény részeként (Gynevac, Gynatren) több klinikai vizsgálatban is igazolta hatékonyságát. Ajánlott felfázás, nőgyógyászati és urológiai, prosztata problémákra.

2024. 04. 01.

50 ml (33 napra elegendő mennyiség)

2 darabtól3 darabtól
8490 Ft 8340 Ft8490 Ft 8190 Ft

Az emberi szervezetben az Lactobacillus reuteri sok helyen megtalálható, közöttük az emésztő traktusban, a bőrön és az anyatejben. A bacillus mennyisége az ember szervezetében személyenként változó.

probiotikus baktériumokban található természetes eredetű tápanyagok sajátos sejtreceptorokon keresztül fejtik ki élettani hatásukat a gazdaszervezetre. Hiányuk az immunrendszer és az idegrendszer fejlődési és működési zavarát okozzák. Napjaink emberének baktériumflórája fokozottan sérülékeny.

Köztudott, hogy az oly gyakori krónikus gyulladások antibiotikummal tartósan nem gyógyíthatók. Az ok a következő: e gyulladások hátterében általában nem egy kórokozó, hanem az immunrendszer lecsökkent működése áll. Ennek kiváltó oka a sérült probiotikus normál flóra immunstimuláló hatásának a hiánya. Az antibiotikumok drasztikusan csökkentik az immunrendszer Lactobacillus összetevőjét.

Lactobacillus reuteri jótékony hatással van a szervezet immunrendszerére, például egyes Lactobacillus reuteri törzsek csökkentik a gyulladásokat. Lactobacillus reuteri csökkenti a mikrobák bélfelületről a szövetekbe irányuló transzlokációját (áthelyeződését). A mikrobáknak a belek belhártyáin át történő áthatolása gyulladásos folyamatokat indíthat be.

Ebből kiindulva a gyulladásokat – a belekben és a távolabbi helyeken kialakulókat is – gátolni lehet a Lactobacillus reuteri fokozott megtelepedésével.

Az elmúlt évtizedek során megfigyelték, hogy a humán szervezetben egyre csökkent az Lactobacillus reuteri mennyisége, összefüggésben van azzal, hogy ugyanezen időszakban fokozódott a gyulladásos megbetegedések gyakorisága.

A Lactobacillus reuteri direkt alkalmazása, vagy prebiotikus modulálása vonzó út lehet a gyulladásos betegségek prevenciója és/vagy terápiája céljára.

Az antibiotikumok drasztikusan csökkentik az immunrendszer Lactobacillus összetevőjét. A tapasztalat szerint Magyarországon minden harmadik nőnek van csökkent Lactobacilus szintre visszavezethető húgyivarszervi gyulladása.

A normális Lactobacillus szint visszaállítása nemcsak a krónikus hüvelygyulladás, hanem:

  • krónikus hasmenés,
  • bélgyulladás,
  • irritábilis bél szindróma,
  • légúti fertőzések,
  • allergiás bőrbetegségek,
  • cukorbetegség,
  • májbetegségek

kialakulásának valószínűségét csökkenti, és esetlegesen kezelésére is alkalmas a Lactobacilus Reuteri.

Összetétel: nátrium-klorid, víz, lactobacillus reuteri, tartósítószer (E211 0,1%, E202 0,1%)

Adagolás: napi 30 csepp kevés folyadékban feloldva
A javasolt napi adag (30 csepp) 7,5 * 106 CFU lactobacilus reuterit tartalmaz.

Felbontás után hűtőben tárolva (2-8 C fokon) 2 hónapig fogyasztható.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ginepp csepp gyulladások és fertőzések leküzdésére – 50ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

Title