GAL + Multivitamin – 30 adag

GAL + Multivitamin – 30 adag

11560 Ft

385,33 Ft / adag

A GAL Multivitamint a legújabb kutatások fényében fejlesztették ki, szem előtt tartva a természetességet és életszerűséget. Minden vitamint, ásványianyagot, nyomelemet ideális formában, mennyiségben és arányban tartalmaz a készítmény. Ezen hatóanyagok mindegyike természetben megtalálható forma, jelentős részük organikus termesztésből származó (bio) gyógy- és fűszernövények kivonata, így azon ko-faktorokból is tartalmaz, amelyek a növényekben nem véletlenül vannak jelen a bennük lévő vitaminok/ásványok mellett. A megújult formulában a vízoldékony összetevők 2 kisebb kapszulába kerültek a korábbi 1 nagy helyett, amely a teljes emésztőrendszeri nyugalmat segíti elő. A Kolin-cseppek külön termékben találhatóak meg a szabadabb adagolhatóságért. Napi adag: 1 db Lipofil olajkapszula (barna) + 2 db Hidrofil porkapszula (narancssárga) + 5 ml (4,4 g) komplementer italpor.

30 adag (30 napra elegendő mennyiség)

Fogyasztási javaslat:

Lipofil olaj- és Hidrofil por-kapszulák: Étkezés közben, pár korty folyadékkal bevehetők, lehetőleg a reggelinél vagy ebédnél, s ne a vacsoránál. Bevehető mindhárom kapszula egyszerre, de a magas vitamin- és ásványianyag-tartalom miatt előnyös a két egyforma hidrofil kapszulát egy-egy étkezésnél bevenni, az emésztőrendszeri diszkomfort-érzést így az arra érzékenyek is elkerülhetik.

Komplementer italpor: Folyadékban oldandó. Bár egyszerre is megiható, a hasznosulás maximalizálásához előnyösebb több részletben. Feloldás után 8 órán belül érdemes elfogyasztani, célszerű hát reggel és délután készíteni 1-1 adagot, 2,5-2,5 ml porból. Napközben így kényelmesen elkortyolgatható.

A termékből kikerült a kolin, mivel a visszajelzésekből származó tapasztalatunk, és a kolinnal kapcsolatos újabb vizsgálatok is egy irányba mutatnak: a kolin-kiegészítés fajtája és módja egyénenként eltérően optimális. Van, akinek a lecitin, másnak a kolin-só vagy egyéb kolin-forrás a legmegfelelőbb, illetve pl. bőséges quinoa- és/vagy tojássárgája-/májfogyasztás mellett akár fölösleges is pótolni. Minderről bővebben olvashat, és az egyéni kolinszükségletét is megismerheti a kolin.gal.hu oldalunkon.

Összefoglalva: Beszedhető minden (kapszulák + italpor) egyszerre is bármelyik főétkezéskor, de ha az emésztőrendszere érzékeny és/vagy a maximumot szeretné kihozni a termékből, akkor érdemes az említett módokon, több részletben szedni.

Hatóanyagok 1 adagban:

A-vitamin (Retinol): 1 500 µg
C-vitamin: 2000 mg
B1-vitamin (Tiamin): 50 mg
B2-vitamin (riboflavin): 20 mg
B3-vitamin (Niacin): 16 mg
B5-vitamin (pantoténsav): 100 mg
B6-vitamin (piridoxin): 25 mg
B9-vitamin: 400 µg
B7- vitamin (Biotin): 1000 µg
B12-vitamin: 300 µg
E-vitamin: 67 mg
K-vitamin: 1 000 µg
Króm: 50 µg
Szelén: 120 µg
Réz: 1,5 mg
Cink: 15 mg
Bór: 2 mg
Szilícium: 10 mg
Jód: 225 µg
Molibdén: 100 mcg
Magnézium: 250 mg
Taurin: 500 mg
D3-vitamin ( kolekalciferol ): 4 000 NE
K-vitamin komplex: 1000 µg
– K1-vitamin: 900 µg
– K2-vitamin: 100 µg
BioPerine® (feketebors-kivonat 95% piperinre standarizálva): 2,5 mg
Hosszó láncú Omega-3 zsírsavak: 550 – 600 mg
Görög zsálya-levél kivonat: 2,5 mg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GAL + Multivitamin – 30 adag” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

Title