Biolét Egészségház
Biolét Egészségbolt

Energy Stimaral gyógynövény koncentrátum – 30ml

7690 Ft

256,33 Ft / ml

A Stimaral bioinformációs készítmény, összetevői az idegrendszer irányító központjait regenerálják. A bioinformációk olyan rezgések, amelyek rendkívül hasonlatosak a vegetatív idegrendszert, valamint a belső szervek működését szabályozó, agykéreg alatti központok irányító frekvenciáihoz. A bioinformációk működésbe lépése megzavarja a negatív információk hatását, és elindul a visszaható regeneráló folyamat. Növeli a szervezet ellenálló-képességét, a szellemi és fizikai teljesítőképességet, megszünteti a fáradtságot, és energiával tölt fel. Stimulálja, harmonizálja és kíméli a testet. Nagy előnye, hogy nem tartalmaz koffeint, nem okoz függőséget, serkentő hatása mégis 40-60%-kal erősebb, mint a koffein alapú készítményeké, amelyek megterhelik a szervezet működését.

30 ml

2 darabtól3 darabtól
7690 Ft 7640 Ft7690 Ft 7590 Ft

A Stimaral olyan biológiailag aktív, védő anyagokat tartalmaz, amelyek növelik az immunitást. A gyógynövények és az információs összetevők együttese kiválóan használható az új környezethez való alkalmazkodáskor (adaptáció), hirtelen hőmérséklet-változáskor, fokozott testi vagy szellemi terheléskor (stressz, depresszió, szorongás). Alkalmazása előnyös lehet továbbá olyan esetekben, amikor maximális testi vagy szellemi teljesítményt kell nyújtanunk, javítani kívánjuk a felfogó- és az emlékezőképességünket, illetve látásunk, hallásunk, érzékelésünk kiélesítésére van szükség.

A Stimaral egyik fő összetevője az aranygyökér (Rhodiola rosea). A Magas Tátra, a Krkonoše és a Kárpátok magasan fekvő vidékein, valamint a Távol-Keleten élő gyógynövény, amelyet „a tonizáló gyógynövények királynőjeként” emlegetnek. Hatása erősebb a koreai (kínai) ginszengnél, a szibériai ginszengnél, a guaranánál és egyéb gyógynövényeknél. Növeli a szervezet különösen nagy igénybevételt jelentő (extrém) helyzetekkel szembeni ellenálló-, illetve alkalmazkodóképességét. Védi a májat, javítja az emlékezőképességet. Nagy mennyiségben tartalmaz szerves savakat. Érdemes közülük külön megemlíteni a sejtfiatalító és -regeneráló hatású borostyánkősavat. Jelentős összetevői továbbá az antioxidáns hatású flavonoidok, valamint olyan szteroid anyagok, mint a béta-szitoszterol.

A Stimaral használata

 • támogatja az immunrendszert, antioxidáns és méregtelenítő hatású
 • elősegíti a szervezet alkalmazkodóképességét (adaptációját) a megváltozott életkörülményekhez és feltételekhez, csillapítja a stressz hatását
 • támogatja a szervezetet fokozott testi vagy lelki terhelés esetén, növeli a teljesítőképességet
 • javítja az agytevékenységet, támogatja a koncentráló-, emlékező- és felfogóképességet, a matematikai képességeket, előnyösen hat autista gyermekek állapotára
 • jótékony hatású kimerültség esetén, hathatós segítséget nyújt a krónikus fáradtság szindrómával (CFS) küzdőknek
 • kiválóan alkalmazható idegbetegség, ingerlékenység, szorongás, neuraszténia, depresszió és álmatlanság esetén
 • megelőzhető, illetve enyhíthető vele az időskori szenilitás; kiegészítő szerként kiválóan alkalmazható Parkinson-kórban és sclerosis multiplexben szenvedő betegeknél
 • előnyösen hat máj- és lépbetegség, mellékvese-, valamint pajzsmirigyprobléma esetén
 • támogatja a szívműködést és a vérkeringést, normalizálja az alacsony vérnyomást
 • enyhe vágyserkentőként hat mindkét nemnél (afrodiziákum)
 • néhány nőgyógyászati és szexuális probléma kiegészítő kezelésére is alkalmas
 • csillapítja az alkoholfogyasztás hatásait

Jelentősége a lelki egyensúly szempontjából

A készítményt aktuális kedély- vagy lelkiállapota szerint is alkalmazhatja olyan esetekben, amikor azok a pályák kerülnek diszharmóniába, amelyeket a Stimaral harmonizál. Többek között olyan állapotokról van szó, amikor érzékenyen reagálunk a hangokra, a fényre, az erős illatokra és ízekre. Hasznos továbbá impulzív viselkedés, dühkitörés, állandó indulatosság, visszatarthatatlan nevetés, szomorúság, hisztéria, depresszió, rugalmatlan gondolkodás és feledékenység, elégtelen összpontosítás esetén, illetve akkor, ha képtelen vagyunk megtanulni kívülről egy szöveget vagy megoldani egy matematikai feladatot. Ugyancsak jó szolgálatot tehet azoknak, akiket a szőrszálhasogatás (a részletek iránti túlzott figyelem), türelmetlenség vagy hiperaktivitás jellemez.

Alkalmazása: Használat előtt alaposan rázd fel! Adagja naponta 1-3 x 2-7 csepp. Három évesnél idősebb gyermekek naponta 1-2 cseppet, 12 évnél idősebbek napi 7 cseppet fogyaszthatnak, fél órával étkezés előtt vagy utána. Az utolsó napi adagot lefekvés előtt legalább 4 órával vedd be, hogy ne zavarja meg nyugodt alvást. Ha viszont este vagy éjszaka is ébernek kell maradnod, akkor időkorlát nélkül, szükség szerint alkalmazd a Stimaralt.

Három hét használat után mindig tarts egy hét szünetet!

Komolyabb egészségügyi problémák és krónikus megbetegedések esetében a kúra megkezdése előtt és a helyes adagolás meghatározása céljából konzultálj orvosoddal vagy/és természetgyógyászoddal.

Figyelem!
Terhesség esetén csak az orvossal való konzultáció után alkalmazz regenerációs készítményt.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Energy Stimaral gyógynövény koncentrátum – 30ml” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

Ezek is érdekelhetnek

Title