Biolét Egészségház
Biolét Egészségbolt
Energy Mycoren – 90db

Energy Mycoren – 90db

10490 Ft

116,55 Ft / db

A természetes eredetű Mycopulm készítmény gyógyító gombák és gyógynövény kivonatok kiegyensúlyozott elegyét tartalmazza. Hatásaival elősegíti a vese, a prosztata és a húgyhólyag energetikai pályájának harmonizálását. Jótékonyan hat a szóban forgó szervek és szövetek anyagában jelentkező problémákra, miközben megerősíti az említett szervek működését.

90 db (30 napra elegendő mennyiség)

Mi az a Mycosynergy?

A Mycosynergy termékcsalád alapja a mikoterápiára, tehát a gondosan összeválogatott gyógyító gombák egyedülálló tulajdonságaira épül, amelyek a fitoterápia alkotóelemeivel szinergikus hatást fejtenek ki az emberi szervezetben. A célzottan kiválasztott növényi kivonatok egyrész fokozzák a gyógyító gombák kívánt hatásait, másrészt segítenek megerősíteni a szervezet azon területeit, amelyeket a gombák, ilyen magas koncentrációban, hajlamosak legyengíteni. Végeredményként tökéletesen kiegyensúlyozott, jól tolerálható, kivételes hatékonyságú és pontosan meghatározható hatásokkal bíró készítmények születtek.

Összetevők 1 kapszulában: Bokrosgomba (maitake) kivonat 178 mg, Fu Ling (Poria cocos) kivonat 134 mg, növényi kapszula (HPMC), kínai hernyógomba (Cordyceps) kivonat 104 mg, vesszőkosbor (Dendrobium nobile) kivonat 74 mg, stabilizátor – zsírsavak magnéziumsói.

Adagolás: felnőtteknek 3×1 kapszula naponta. A termék alkalmazása alatt növeld a folyadékbevitelt.

Figyelem! A javasolt napi adagot ne lépd túl! Háromheti fogyasztás után egy hét szünetet kell tartani. A termék fogyasztása gyermekeknek (18 év alatt), terhes és szoptató anyáknak nem ajánlott!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Energy Mycoren – 90db” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

Ezek is érdekelhetnek

Title