Biolét Egészségház
Biolét Egészségbolt
Energy Mycocard – 90db

Energy Mycocard – 90db

10490 Ft

116,55 Ft / db

A természetes eredetű Mycocard készítmény gyógyító gombák és gyógynövény kivonatok kiegyensúlyozott elegyét tartalmazza. A Mycocard lepketapló gomba, pecsétviaszgomba és vízi peszérce kivonatot tartalmazó készítmény növényi alapanyagú kapszulában. A Mycocard serkenti a vérképzést és a vérkeringést, azáltal, hogy megerősíti a szív csíjét, és mozgásba lendíti a vért. Mindez a lelkiállapotra is hatással van.

90 db (30 napra elegendő mennyiség)

Mi az a Mycosynergy?

A Mycosynergy termékcsalád alapja a mikoterápiára, tehát a gondosan összeválogatott gyógyító gombák egyedülálló tulajdonságaira épül, amelyek a fitoterápia alkotóelemeivel szinergikus hatást fejtenek ki az emberi szervezetben. A célzottan kiválasztott növényi kivonatok egyrész fokozzák a gyógyító gombák kívánt hatásait, másrészt segítenek megerősíteni a szervezet azon területeit, amelyeket a gombák, ilyen magas koncentrációban, hajlamosak legyengíteni. Végeredményként tökéletesen kiegyensúlyozott, jól tolerálható, kivételes hatékonyságú és pontosan meghatározható hatásokkal bíró készítmények születtek.

Összetevők 1 kapszulában: Lepketapló gomba (Coriolus versicolor) kivonat 237 mg, pecsétviaszgomba vagy REISHI kivonat (Ganoderma lucidum) 158 mg, vízi peszérce gyógynövény-kivonat (Lycopus europaeus) 95 mg, növényi alapanyagú kapszulában (HPMC), stabilizátor – zsírsavak magnézium sói.

Adagolás: felnőtteknek 3×1 kapszula naponta. A termék alkalmazása alatt növeld a folyadékbevitelt.

Figyelem! A javasolt napi adagot ne lépd túl! Háromheti fogyasztás után egy hét szünetet kell tartani. A termék fogyasztása gyermekeknek (18 év alatt), terhes és szoptató anyáknak nem ajánlott!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Energy Mycocard – 90db” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

Ezek is érdekelhetnek

Title