window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-Y57Z5RL63P');
Energy Grepofit Nosol Aqua gyulladásgátló orrspray – 20ml

Energy Grepofit Nosol Aqua gyulladásgátló orrspray – 20ml

4390 Ft

219,5 Ft / ml

Grépfrút, orvosi zsálya és bajkáli csukóka kivonatát tartalmazó bioinformációs készítmény. Jótékonyan hat a nátha és tünetei ellen. Megkönnyíti a légzést és csökkenti a betegségből adódó diszkomfort érzetet. Segít megakadályozni a betegség újbóli kialakulását. Rendszeres, betegségmegelőző célú használatával az orr nyálkahártyáját kíméletesen megtisztíthatjuk, illetve tisztán tarthatjuk, egyben mérsékeljük a felső légúti fertőzések kialakulásának kockázatát. Ez a higiéniai jellegű alkalmazás azok számára is kiváló, akik nap mint nap klimatizált helyiségekben tartózkodnak. Az orrnyálkahártya regenerálódik, ismét hidratálttá válik, ami segít megelőzni a légkondicionálás negatív következményeit.

20 ml

Alkalmazása: 1 pumpálásnyi készítmény szükség szerint.

Komolyabb egészségügyi problémák és krónikus megbetegedések esetében a kúra megkezdése előtt és a helyes adagolás meghatározása céljából konzultálj orvosoddal vagy/és természetgyógyászoddal.

Figyelem! Terhesség esetén csak az orvossal való konzultáció után alkalmazz regenerációs készítményt. 3 éves kor alatt a termék fogyasztása nem ajánlott.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Energy Grepofit Nosol Aqua gyulladásgátló orrspray – 20ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

Title