window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-Y57Z5RL63P');
Zafír Biotikum pre- pro- és postbiotikum kapszula – 30db

Zafír Biotikum pre- pro- és postbiotikum kapszula – 30db

4890 Ft

163 Ft / db

Zafír Biotikum jótékony baktériumai (pre-, pro-, postbiotikum, valamint élőflóra) helyreállíthatják az egészséges bélflórát, összetétele hozzájárulhat az elhízással küzdő egyének optimális bélflórájának helyreállításához és a fogyás elősegítéséhez. Az inulin természetes rosttartalma táptalajt biztosít a jótékony baktériumkolóniák szaporodásának, valamint a vitaminok termelésének. Kovaföld tartalma többek között megkötheti és kivezetheti a szervezetből a nehézfémeket.

2023. 11. 16.

30 db (30 napra elegendő mennyiség)

2 darabtól3 darabtól
4890 Ft 4790 Ft4890 Ft 4740 Ft

prebiotikum olyan természetes összetevő, amelyre a gyomor-bélrendszer felső szakaszában található emésztőenzimek nem hatnak és változatlan formában jutnak el a vastagbélig, ahol serkenthetik a kedvező hatású baktériumok, az úgynevezett probiotikumok szaporodását. A prebiotikumokat Marcel Roberfroid (a belgiumi Emeritus Université Catholique de LOUVAIN professzora) fedezte fel és nevezte el 1995-ben. Funkcionális élelmiszerek összetevőjeként a probiotikumokhoz hasonlóan átmenetet képeznek az élelmiszerek és a gyógyszerek között.

probiotikumok olyan táplálékkiegészítők, melyek az emberi szervezet szempontjából jótékony baktériumokat tartalmaznak. A tejsavbaktériumokat már régóta használják az egészségiparban, mivel képesek átalakítani a cukrokat (a laktózt is) és más szénhidrátokat tejsavvá. A probiotikus baktériumkultúrák a természetes bélflóra helyreállítását segíthetik. A bélflóra helyreállítása különösen fontos feladat az immunrendszer megfelelő működése miatt, ugyanis az immunrendszer kb 70%-a a bélben található.

postbiotikumok a jótékony baktériumtörzsek, illetve prebiotikumok szétesése, metabolizációja során keletkezett melléktermékek, melyek lehetséges jótékony hatásaira a legkülönbözőbb területeken mutatnak rá a legkorszerűbb orvosi kutatások.

Összetétel: 

  • Lactobacillus Plantarum (Prob.) 20 mg, 10 Milliárd CFU
  • Lactobacillus Gasseri (Prob.) 20 mg, 4 Milliárd CFU
  • Lactobacillus Rhamnosus (Prob., Postb.) 20 mg, 10 Milliárd CFU
  • Lactobacillus Paracasei (Prob.) 20 mg, 8 Milliárd CFU
  • Inulin (Preb.) 100 mg
  • Almaecet extraktum (Postb.) 100 mg
  • Perui kovaföld 100 mg

Adagolás:  napi 1 kapszula javasolt

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Zafír Biotikum pre- pro- és postbiotikum kapszula – 30db” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

Title