A Biocom egy svájci székhelyű, magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező nemzetközi vállalat, mely 100%-ban gyógynövényekből és természetes alapanyagokból készült táplálék kiegészítők, természetbarát tisztítószerek és természetes alapanyagú kozmetikumok forgalmazásával foglalkozik.

Miért érdemes törzsvásárlóként regisztrálni?

  • Törzsvásárlóként közvetlenül a forgalmazótól vásárolsz és a regisztrációt követően azonnal nagykereskedelmi áron jutsz a Biocom csúcsminőségű termékeihez, pl. a Reg-enort 7540 Ft helyett 5500 Ft-ért, a Slim 40-et pedig 16887 Ft helyett 12990 Ft-ért tudod megvásárolni. Már csak ezért is megéri! A termékkatalógust ITT tudod letölteni.

  • Bár a vállalat nem kötelez téged a hálózatépítésre, ha mégis úgy döntesz, hogy ezt a nagyszerű lehetőséget megosztod másokkal is, az Ő vásárlásaik után további kedvezményeket, egy bizonyos szint felett pedig jutalékot kapsz.

  • Alapvetően egy törzsvásárlói csoport építése a cél, ahol mindenki magának veszi meg a szükséges termékeket, egyre nagyobb kedvezménnyel.

Ha szeretnél többet tudni a vállalatról, a karrierszintek felépítéséről és a kompenzációk mértékéről, látogass el a weboldalukra: biocomnetwork.hu

Regisztrálj még ma!

Első lépésben szükséged lesz egy aktív BIOCOM tag ajánló kódjára, enélkül nem tudsz regisztrálni.

A kód igénylése teljesen ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár!

Ha már rendelkezel a szükséges kóddal, kattints az alábbi gombra  a regisztráció indításához. A teljes folyamat csak pár percet vesz igénybe.

Regisztrálok!

A regisztrációt követően a törzsvásárlói kedvezmény érvényesítéséhez pedig 50 pontértékű (50 PÉ, kb. 12.000 Ft) rendelést kell leadnod. Segítségként itt találod néhány népszerű termék pontértékét:

  • Slim 40 körte vagy meggy ízben = 51.1 PÉ
  • Reg-Enor = 21.7 PÉ
  • Kollagén+Rost+Amino italpor = 31.5 PÉ