window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-Y57Z5RL63P');
Nesti Dante Luxury natúrszappan csomag – 3x250g

Nesti Dante Luxury natúrszappan csomag – 3x250g

5670 Ft

5% engedmény

7,56 Ft / g

A három legszebb luxus szappan egy szettben. Az aranyfüstöt tartalmazó Luxury Gold, a valódi platinával készült Luxury Platinum és az ébenfekete Luxury Black natúrszappanok a Nesti Dante műhelyéből most együtt, kedvezményes áron megvásárolhatók.

felbontástól számított 36 hónapig

3 x 250 g

Kategóriák: , Címkék:

A Nesti Dante olíva alapú natúr szappanok régi toszkán kézműves hagyományok alapján készülnek. A több napon keresztül történő kíméletes főzés során a hatóanyagok nem bomlanak le, a főzőmesterek az eljárás során zsírsavak helyett semleges, kizárólag növényi eredetű zsírokat használnak, így a végtermékként gazdag textúrájú, természetes illatú és lágy natúrszappanokat állítanak elő. A kiváló minőséget a régiektől örökölt manufakturális módszerek és a gyártási folyamat állandó ellenőrzése biztosítja. A termékek csak növényi összetevőket tartalmaznak, bőrgyógyászatilag bevizsgáltak, állatokon nem teszteltek. Paraben- és SLS-mentes.

Az összetevők listája az egyes szappanok termékoldalán találhatók:
Nesti Dante Luxury Black fekete natúrszappan – 250g
Nesti Dante Luxury Gold arany natúrszappan – 250g
Nesti Dante Luxury Platinum platina natúrszappan – 250g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nesti Dante Luxury natúrszappan csomag – 3x250g” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

Title