window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-Y57Z5RL63P');
Nature Cookta Konjac liszt – 100g

Nature Cookta Konjac liszt – 100g

1490 Ft

14,9 Ft / g

A kiváló sűrítő lisztféleség az Ázsiából származó ördögnyelv gyökeréből készül, mely a helyiek féltve őrzött titka volt hosszú ideig. Ez a “mindenmentes” alapanyag bármelyik diétába könnyen beilleszthető, felhasználásával utánozhatatlanul finom és különleges édességeket, mártásokat készíthet. A Nature Cookta Konjac liszt nem csak azok számára kitűnő választás, akik a paleolit, vegán, vegetáriánus vagy a PCOS diétát követik, hanem azok számára is, akik csupán szeretnek odafigyelni, milyen ételeket fogyasztanak.

100 g

A konjac-glükomannánt a keleti konyha már ősidők óta alkalmazza és használja ételeiben. Termesztése legfőképpen Dél-Kelet Ázsiában és Amerikában zajlik olyan helyeken, ahol a legminimálisabb a környezetszennyezés vagy a levegő szennyeződése. Erre a legmegfelelőbb hely a 800 méteres magasságokban található szubtrópusi hegyvidéki és dombvidéki levegő. A Nature Cookta Konjac liszt különlegessége legfőbb alkotóelemében, a glükomannánban rejlik, amely kiváló vízmegkötő képességgel rendelkezik. Gazdaságos választás a főzelékeink, mártásaink sűrítésére; tésztáink, desszertjeink állagának javítására.
Fontos tudnivaló, hogy a vele való sűrítéskor a konjac lisztet először hideg vízzel keverjük el, majd azonnal öntsük a forró ételhez, megakadályozva ezzel azt, hogy összecsomósodjon az ételben a konjac-glükomannán. Kiváló állagú tésztákat kaphatunk, ha bármilyen magliszthez egy teáskanál Nature Cookta Konjac lisztet keverünk. Alkalmazásával a desszertek, pudingok, zselék tökéletes állagúak lesznek, a süteményeknek pedig lágyabb textúrát kölcsönöz. Gazdaságossága annak köszönhető, hogy a nagyfokú sűrítőképesség miatt a készített finomságokhoz már egy kevés alapanyag is elegendő.

A konjac liszt szárazon, magában történő fogyasztása elégséges folyadék hiányában nyelési nehézségeket okoz!

Tartalmaz: 100% konjac liszt

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nature Cookta Konjac liszt – 100g” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

Title