Biolét Egészségház
Biolét Egészségbolt

Natur Tanya ESI Erbaven ivótasak lábödémára T-vitaminnal – 16x20ml

3190 Ft

9,96 Ft / ml

A finom ízű ivótasakok T-vitamint rejtenek olyan növényi kivonatokkal dúsítva, mint az ázsiai gázló, a vörös szőlő levél, a szúrós csodabogyó gyökér, a fekete áfonya bogyó, az ezüstös hölgymál és a nyírfalevél. Az egymással szinergiában álló természetes kivonatok kivezetik az alsó végtagokban megrekedt fölösleges folyadékot, ami vékony bokát és könnyű lépteket kölcsönöz.

320 ml / 16 adag

2 darabtól3 darabtól
3190 Ft 3140 Ft3190 Ft 3090 Ft
Kategóriák: , Címkék: ,

A T-vitamin egy flavonoid vegyület, ami számos növényben megtalálható, és mely lényegi eleme az ERBAVEN termékcsaládnak. Az ERBAVEN termékekben olyan T-vitamint találsz, amit a közönséges pagodafából vontak ki. Elsősorban azért, mert nagyszerű érvédő és ödéma megszüntető, és mert hatékony és bizonyított szerepe van a mikrokeringés változásainak megelőzésére.

Ezt a tulajdonságát pedig még közepes vagy hosszabb repülőutak esetén is bevetheted. Ez a hatóanyag gyors, és hathatós segítséget nyújt visszérbetegségben és a krónikus vénás keringési elégtelenségben, melyek nehéz láb érzésével és lábödémákkal is párosodhatnak.

Összetevők: Tisztított víz, stabilizáló szer: glicerin, Szúrós csodabogyó (Ruscus aculeatus) gyökér száraz kivonata (D/E-1/2) 3%  szaponin tartalommal (ruscogenin), Vörös szőlő (Vitis vinifera) levél száraz kivonata (D/E-1/2) 3% polifenol tartalommal, Troxerutin (Sophora  japonica L. virág), Fekete áfonya (Vaccinium myrtillus) gyümölcs lé 1,5% antocianin tartalommal, Ázsiai gázló (Centella asiatica) levél száraz kivonat (D/E-1/1) 2% asiaticoside tartalommal, savanyúságot szabályzó (citromsav, természetes citrom aroma), Ezüstös hölgymál (Hieracium pilosella L.) 1% vitexin tartalommal, sűrítőanyag: Guargumi,   Nyírfalevél (Betula pendula Roth. et pubescens Ehrh.) 2.5% hyperoside tartalommal, tartósítószer: kálium szorbát.

Adagolási javaslat: napi 1 tasak. A tasak tartalmát tisztán vagy vízben feloldva fogyaszd el, reggeli után.

Tápanyagok/hatóanyagok a napi adagban (20 ml):

 • Ázsiai gázló (Centella asiatica L.) 100mg
  2% asiaticoside hatóanyagra standardizálva
 • Vörös szőlő levelek (Vitis vinifera L.) 600mg
 • Szúrós csodabogyó gyökér (Ruscus aculeatus L.) 600mg
 • Fekete áfonya bogyók(Vaccinuum myrtillus L.) 300mg
 • Troxerutin – T-vitamin (Sophora japonica) 300mg
 • Ezüstös hölgymál (Hieracium pilosella L.) 65mg
  1% vitexin hatóanyagra standardizálva
 • Nyírfalevél (Betula pendula Roth. et pubescens Ehrh.) 50mg
  2.5% hyperoside hatóanyagra standardizálva

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Natur Tanya ESI Erbaven ivótasak lábödémára T-vitaminnal – 16x20ml” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

Ezek is érdekelhetnek

Title