Biolét Egészségház
Biolét Egészségbolt
Natur Tanya Erbavita mikronizált görögszéna tabletta – 125db

Natur Tanya Erbavita mikronizált görögszéna tabletta – 125db

3590 Ft

28,72 Ft / db

A lepkeszegmag vagy görögszéna természetes növényi fitoösztrogén forrás (diosgenin). Több mint 300 étel tartalmaz fitoösztrogéneket, melyek három kémiai osztályából- izoflavonoidok (hüvelyesekben, pl; szója, csicseriborsó), lignanok (olajos magvakban, gabonafélékben, pl; lenmag) vagy kumesztánok (takarmánynövényekben , pl; lucerna, lóhere) – származnak. A legváltozatosabb és legértékesebb, nem utolsó sorban pedig a legtöbbet kutatott fitoösztrogén forrást a görögszéna magjaiból vonják ki. A japánok gyerekkortól fogva fitoösztrogénekben gazdagon táplálkoznak (csírák, tofu), nem ismerik a klimax tüneteit és nyelvükben épp ezért nincs is szó a hőhullámra.

2025. 01. 10.

125 db (40 napra elegendő mennyiség)

2 darabtól3 darabtól
3590 Ft 3540 Ft3590 Ft 3490 Ft

A mikronizáció egy olyan gyártástechnológia, ahol a növényi részt a milliméter ezredrészére darabolják fel, annak érdekében, hogy nagyobb felületet képezzenek. A nagyobb felületen több biokémiai reakció játszódik le, ez erőteljesebb élettani hatást biztosít, és fokozza a hatóanyagok felszívódását is. Ez a technológia a fitovegyületek 95%-át képes tablettánként biztosítani. A görögszéna tabletta mindemellett szabványosított; a standardizált, titrált kivonatok garantálják a hatóanyagok állandó napi mennyiségét.

Összetevők: Lepkeszegmag  (Trigonella foenum- graecum)  száraz kivonat és mikronizált por (D/E-4:1), tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, maltodextrin), csomósodást gátló (növényi magnézium-sztearát,kolloid szilícium-dioxid)

Adagolási javaslat: napi 3 tabletta

Hatóanyagok 1 tablettában
Lepkeszegmag száraz kivonat és mikronizált por 346mg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Natur Tanya Erbavita mikronizált görögszéna tabletta – 125db” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

Ezek is érdekelhetnek

Title