window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-Y57Z5RL63P');
Hymato MikroBiom-11 élőflórát tartalmazó étrendkiegészító inulinnal – 90g

Hymato MikroBiom-11 élőflórát tartalmazó étrendkiegészító inulinnal – 90g

7890 Ft

87,66 Ft / g

Élőflórát tartalmazó étrendkiegészítő por inulinnal és édesítőszerekkel. A benne lévő probiotikus törzsek szabadalommal védettek, és hatásaikat klinikai vizsgálatok támasztják alá. Használata ajánlott antibiotikumos kezelések után.

2024. 01. 21.

90 g / 30 tasak (30 napra elegendő mennyiség)

2 darabtól3 darabtól
7890 Ft 7790 Ft7890 Ft 7690 Ft

Bélrendszerünkben a hasznos és a káros bélflórának egyensúlyban kellene lennie. Azonban az életünk során minket ért, legtöbbször külső behatásokra (antibiotikumok, fertőzések, méreganyagokkal való érintkezés, szennyezett levegő, stressz stb.) ez az egyensúly felborulhat.

A hasznos bélflóra állítja elő a vitaminok, az enzimek nagy részét, számos létfontosságú hormont és az immunrendszer főbb alapelemeit. Ha a hasznos bélflóra károsodik, akkor ezek az anyagok nem termelődnek megfelelően és ennek számos élettani következménye lehet.
Legyengülhet az immunrendszer, bőrbetegségek, allergiás tünetek jelenhetnek meg, a hormonrendszer egyensúlyának hiányában elhízás és keringési problémák jelentkezhetnek.

Ha a hasznos bélflóra nem jól működik, és a tápanyagokat nem tudja megfelelően lebontani, megemészteni, annak következménye lehet például a glutén és laktóz érzékenység kialakulása is.

Az emberi szervezetben lévő mikrobiom kutatása egy új tudományterületté kezd válni. Jelenleg még csak kezdetleges ismereteink vannak a mikrobiom teljes jelentőségéről.
Néhány meglepő tény ezzel kapcsolatban:

  • A bennünk élő baktériumok és gombák száma több, mint a szervezetünk saját sejtjeinek száma.
  • A mikrobiom folyamatos kommunikációban és információ cserében van az aggyal is (bél-agy tengely).
  • A legyengült hasznos bélflórát nagyban segíthetjük kívülről bevitt úgynevezett probiotikumokkal.

A hasznos bélflóra helyreállításának és fenntartásának hosszú távú megoldása az étkezési szokásaink tudatos változtatása lenne, vagyis egyrészt rostanyagokkal (prebiotikumok), nyers zöldségekkel, csíráztatott magokkal, hidegen sajtolt növényi olajokkal és jó minőségű
állati zsírokkal kellene táplálni a hasznos bélflóra energia ellátását, másrészt előtérbe kellene helyezni az úgynevezett fermentált (előemésztett élőflórás) élelmiszerek fogyasztását.

Oligoszacharidok, Maltodextrin, Inulin, Édesítoszer: Xilit, Éloflórás porkeverék ( Lactobacillus acidophilus LA107, Bifidobacterium longum BL268, Lactobacillus rhamnosus LCR103, Streptococcus thermophilus ST138, Lactobacillus rhamnosus LCR177, Bifidobacterium adolescentis BA286, Lactobacillus plantarum LP112, Lactobacillus paracasei LPC188, Bacillus coagulans BC208, Saccharomyces boulardii SB055, Bacillus subtilis BSN287 ), Joghurt por aroma, Édesítőszer: Szukralóz

Ajánlott napi adagolás felnőtteknek:1 tasak (3g) étkezés előtt 1-2 dl folyadékban elkeverve.

Aktív hatóanyagok 3g termékben:
Inulin250mg
Lactobacillus acidophilus LA107 2 milliárd
Bifidobacterium longum BL268 2 milliárd
Lactobacillus rhamnosus LCR103 2 milliárd
Streptococcus thermophilus ST138 2 milliárd
Lactobacillus rhamnosus LCR177 2 milliárd
Bifidobacterium adolescentis BA286 2 milliárd
Lactobacillus plantarum LP112 2 milliárd
Lactobacillus paracasei LPC188 2 milliárd
Bacillus coagulans BC208 2 milliárd
Saccharomyces boulardii SB055 1 milliárd
Bacillus subtilis BSN287 1 milliárd

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hymato MikroBiom-11 élőflórát tartalmazó étrendkiegészító inulinnal – 90g” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

Title