Törzsvásárlói pontrendszer

A hűségprogramban kizárólag regisztrált felhasználóink vesznek részt. A regisztráció menetéről itt olvashatsz.

  • Minden vásárlásod alkalmával hűségpontokat kapsz,  melyeket a következő vásárlásod alkalmával tudsz beváltani. FONTOS! Nem elég regisztrálnod, a vásárláskor be kell jelentkezned a fiókodba – erre a rendszer emlékeztetni fog a Kosár oldalon.
  • Minden elköltött 250 Ft után 5 pontot adunk. A hűségpontok jóváírása automatikusan történik, azok utólagos jóváírására nincs lehetőség.
  • 1 pont 1 forintot ér, a pontokat a vásárlásod értékének 20%-áig tudod beváltani.
  • A pontokat a jóváírást követő 6 hónapon belül fel kell használni, ellenkező esetben törlődnek.

Nézzünk egy példát: 10.000 Ft értékben vásároltál, 200 pontot írtunk jóvá a virtuális számládon. Következő alkalommal 5.000 Ft-ért vásárolsz (e vásárlás után járó pontokat csak a vásárlást követően kapod meg, tehát azokat még nem tudod beváltani), van 200 pontod melyet 200 Ft kedvezményre tudsz beváltani, így a fizetendő összeg 4.800 Ft-ra módosul. Tegyük fel, hogy szorgalmasan gyűjtögettél és van már 2.000 pontod. Szeretnéd az összes pontot beváltani, de a rendszer csak 1.000 forintot von le az 5.000 Ft-os számla végösszegéből. Ez azért van, mert a rendelés értékének 20%-a váltható kedvezményre.

Hogyan lehetek törzsvásárló?

Semmi más teendőd nincs, mint regisztrálni a rendszerünkbe és a következő vásárlásod alkalmával már jóváírjuk az adott rendelés után járó pontokat.