Fizetési módok

Webshopunkban többféle fizetési mód közül tudsz választani:

ELŐRE FIZETÉS

  • Banki átutalás – a megrendelés teljesítése előtt, közvetlenül a bankszámlánkra utalsz. A bankszámla adatait a rendelést visszaigazoló emailben küldjük el, a csomagot pedig a rendelés ellenértékének beérkezését követően készítjük össze.
  • Bankkártyás fizetés – biztonságos bankkártyás fizetés a nemzetközi Stripe rendszerében, bankszintű titkosítással védve. A kártyaadatokat nem látjuk és nem tároljuk, a sikeres fizetést követően a bank küld egy visszaigazolást a rendszerünknek és a rendelésed státusza automatikusan kikifizetetté válik.

FIZETÉS KÉZBESÍTÉSKOR

  • Utánvét – GLS Futárszolgálattal történő kézbesítéskor a futárnak fizetsz készpénzben vagy bankkártyával. Az utánvét díját a Szállítási feltételek oldalon találod.

Kiszállítás

A megrendelt terméket – amennyiben készletről elérhető – a rendelés leadását követő munkanapon átadjuk a futárnak. Ha a megvásárolni kívánt termék nincs nálunk készleten, de elérhető a gyártónál/forgalmazónál, azt haladéktalanul – a rendelés feldolgozását követően azonnal – megrendeljük. A forgalmazók többsége 1-3 munkanapon belül szállít, tehát ebben az esetben is valószínűleg 5 munkanapon belül átveheted a rendelésedet. Ha a termék valamilyen oknál fogva nem beszerezhető, csereterméket (hasonló árban és minőségben) ajánlunk fel, annak visszautasítása esetén a rendelést töröljük és amennyiben előre fizettél, a rendelés teljes összegét haladéktalanul visszatérítjük.

Az elérhető szállítási módokról a Szállítási Feltételekben olvashatsz részletesen.