Fizetési módok

Webshopunkban többféle fizetési mód közül tudsz választani:

ELŐRE FIZETÉS

  • Banki átutalás: a megrendelés teljesítése előtt, közvetlenül a bankszámlánkra utalsz. A bankszámla adatait a rendelést visszaigazoló emailben küldjük el, a csomagot pedig a rendelés ellenértékének beérkezését követően készítjük össze.
  • Bankkártyás fizetés: biztonságos bankkártyás fizetés a nemzetközi Stripe rendszerében, bankszintű titkosítással védve. A kártyaadatokat nem látjuk és nem tároljuk, a sikeres fizetést követően a bank küld egy visszaigazolást a rendszerünknek és a rendelésed státusza automatikusan kikifizetetté válik.

FIZETÉS KÉZBESÍTÉSKOR

  • Utánvét – FOXPOST automatára kézbesítéskor, vagy GLS Futárszolgálattal történő kézbesítéskor az automatában, vagy a futárnak fizetsz készpénzben vagy bankkártyával (FOXPOST automatában csak bankkártyával, GLS futárnál készpénzben és bankkártyával is tudsz fizetni). Az utánvét díja 300 Ft.
  • Fizetés átvételkor készpénzben – csak kecskeméti kiszállításnál vagy kecskeméti telephelyünkön történő személyes átvételnél alkalmazható. Ebben az esetben munkatársunknak fizetsz a rendelés átvételekor.

Kiszállítás

A megrendelt terméket – amennyiben készletről elérhető – legkésőbb a rendelés leadását követő munkanapon átadjuk a futárnak. Ha a megvásárolni kívánt termék nincs nálunk készleten, de elérhető a gyártónál/forgalmazónál, azt haladéktalanul – a rendelés feldolgozását követően azonnal – megrendeljük. A forgalmazók többsége 1-3 munkanapon belül szállít, tehát ebben az esetben is valószínűleg 5 munkanapon belül átveheted a rendelésedet. Ha a termék valamilyen oknál fogva nem beszerezhető, csereterméket (hasonló árban és minőségben) ajánlunk fel, annak visszautasítása esetén a rendelést töröljük és amennyiben előre fizettél, a rendelés teljes összegét haladéktalanul visszatérítjük.

Az elérhető szállítási módokról a Szállítási Feltételekben olvashatsz részletesen.