Felhasználói fiók létrehozása (regisztráció)

Webáruházunkban a regisztráció nem kötelező, lehetőséged van vendég látogatóként is vásárolni, viszont a felhasználói fiók létrehozása számos előnnyel jár.

Ha a regisztráció mellett döntesz, nincs más dolgod, mint a rendelés leadásakor a Pénztár oldalon a Számlázási cím alatt megadni a felhasználóneved, majd a megrendelés leadását követően a belépéshez szükséges jelszót a rendszerünk elküldi neked emailben.

Ha csak fiókot szeretnél regisztrálni, de még nem döntöttél a vásárlás mellett, megteheted a Fiókom oldalon (https://biolet.hu/fiokom/).

  • FIÓKADATOK MEGADÁSA: Látogass el a regisztrációs felületre: https://biolet.hu/fiokom/, majd adj meg egy tetszőleges felhasználónevet és egy olyan email címet, melyet rendszeresen használsz. Fontos, hogy valós email címet adj meg, javasoljuk, hogy duplán ellenőrizd hogy helyesen írtad be, mert erre az email címre küldi a rendszerünk a vásárláshoz kapcsolódó értesítéseket.

    Biolét webáruház regisztrációs felület

  • BELÉPÉS: A rendszer a vásárlói fiók elkészülte után automatikusan beléptet a fiókodba. Javasoljuk, hogy töltsd ki a szállítási és számlázási adatokat, így a következő vásárlásod alkalmával már nem kell ezzel törődni. További teendőd nincs.

    Biolét vásárlói fiók

  • ÉRTESÍTÉS: Ha a regisztráció folyamán helyesen adtad meg az email címedet, a rendszerünk egy visszaigazoló emailt küld a felhasználóneveddel és a jelszavaddal. Javasoljuk, hogy ezt az email mentsd el, az automatikusan generált jelszavadat pedig változtasd meg.

    Visszaigazoló email

Termék visszaküldése (elállás)

A megrendelés átvételéről számítva 14 nap áll a rendelkezésedre, hogy indoklás nélkül elállj a vásárlástól. Amennyiben elállási jogoddal élni kívánsz, kérjük ezen nyilatkozatodat írásban, e-mailben vagy postai úton juttasd el ügyfélszolgálatunknak, amelyet haladéktalanul visszaigazolunk.
A vásárlástól való elállás bejelentéstől számítva 14 nap áll rendelkezésedre, hogy a terméket visszajuttasd ügyfélszolgálatunk címére.
A termék visszaszállítása és annak költsége a Vásárlót terheli.
A teljes vételárat a vásárlástól való elállás bejelentéstől számított 14 napon belül visszatérítjük, de ennek előfeltétele a termék megfelelő állapotban való visszajuttatása.