BioBran MGN-3 1000mg arabinoxylan porkészítmény – 105db

BioBran MGN-3 1000mg arabinoxylan porkészítmény – 105db

137000 Ft

1304,76 Ft / db

A BioBran (MGN-3) számtalan vizsgálatban bizonyította immunrendszer-reguláló hatását: védelmet nyújthat a szabadgyökök ellen, szabályozhatja a vércukorszintet és enyhítheti a kemoterápia mellékhatásait, javíthatja az életminőséget. A BioBran stimulálja a természetes ölősejteket (NK-sejteket) és a macrophagokat, amelyek fontos szerepet játszanak az öregedési folyamat, a stressz és a környezetszennyezés immunkárosító hatásainak kivédésében. Egyetlen NK-sejt akár 27 ráksejtet is elpusztíthat élete során. Aktiválja a T- és B-lymphocytákat, továbbá fokozza az általuk termelt Tumor Necrosis Factor (TNF-α) és Interferon-γ mennyiségét, ami a daganatos betegségek leküzdésében, a vírus- vagy baktériumfertőzött sejtek elpusztításában nagy jelentőségű.

A termék elérhető 30 darabos kiszerelésben is.

105 db

FIGYELEM! A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. Ennek megfelelően a termékek jelölése, hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy azok betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak. Az alább megfogalmazott állítások kizárólag a hatóanyagok (és nem a termék) élettani hatásaira vonatkoznak, és a vásárlók általános tájékoztatását szolgálják. Az eredmény egyénenként eltérő lehet és nem garantált.

A japán Daiwa Pharmaceutical Ltd. által gyártott BioBran a világ egyik vezető immuntámogató terméke. Főbb előnyei:

 • Kiválóan enyhíti a kemoterápia és a sugárkezelés kellemetlen mellékhatásait.
 • Növeli a szervezet védekezőképességét a legkomolyabb betegségek esetében is.
 • Jelentősen serkenti az NK-­sejtek, a természetes ölősejtek aktivitását – ezeket a sejteket tartják a rákos megbetegedések elleni harc élvonalbeli katonáinak.
 • Semmilyen toxikus vagy egyéb mellékhatása nincs.
 • Hatását alapos klinikai és laboratóriumi vizsgálatok támasztják alá.
 • 100%­ban természetes, genetikailag nem módosított anyagokból készül.

A BioBran immunomodulátor, tehát nem erősíti meg mesterségesen az immunrendszert. Ennek következményeként a készítmény alkalmazásának legnagyobb előnye a legyengült immunrendszerrel rendelkezőknél jelentkezik. A modulátorok biztonságosabbak, mint az erősítők vagy stimulánsok, mivel a biológiai paraméterek egyensúlyát idézi elő, nem pedig bizonyos paraméterek növelését éri el más paraméterek kárára, esetleges mellékhatások előidézésével.

A BioBran alkalmazása hatékony lehet bárkinél, aki olyan betegségben szenved, amelynek tüneteként az immunrendszer működésének csökkenése jelentkezik, azonban ismételten hangsúlyozzuk, hogy a készítmény NEM gyógyszer, hanem a kezelés hatékony kiegészítése. Általában vírusok által okozott és a rákos megbetegedések reagálnak a legjobban a kiegészítéseként alkalmazott kezelésre, azonban minden esetben javasoljuk, hogy tájékoztasd orvosod ha bármilyen kiegészítő gyógymódot alkalmazol. A hagyományos rákkezelések, amilyen a kemoterápia és a sugárterápia, szintén jelentősen legyengítik az immunrendszert, csökkentik az életminőséget, és nem meglepő, hogy a BioBran készítmény alkalmazásának egyik leggyakrabban emlegetett kedvező hatása az, hogy segíthet növelni az életminőséget a kezelés mellékhatásainak csökkentésével.

A BioBran termék felhasználásával kapcsolatos jelenleg is folyó kutatásokról, a termék hatásairól és konkrét esettanulmányokról az alábbi kiadványban illetve hivatkozásokon található információkból részletesen tájékozódhatsz.

Spencer Bright – BioBran és az immunrendszer megerősítéséért folytatott harc (PDF dokumentum, 498KB)
Evidence-Based Review of BioBran/MGN-3 Arabinoxylan Compound as a Complementary Therapy for Conventional Cancer Treatment
Protective Effect of Biobran/MGN-3 against Sporadic Alzheimer’s Disease Mouse Model: Possible Role of Oxidative Stress and Apoptotic Pathways

Összetétel:

 • BioBran, szabadalmazott keverék: 1000,00 mg
 • Mikrokristályos cellulóz: 500,00 mg
 • Kukoricakeményítő: 260,00 mg
 • Dextrin: 200,00 mg
 • Trikalciumfoszfát: 40,00 mg

Adagolás: A BioBran nagyobb dózisai sokkal gyorsabban érik el az optimális immunszintet vagy normalizációs fokot, mint az alacsonyabb dózisok, ezért a súlyosabb betegségek esetén, ahol fontos a felépülés sebessége, ezek alkalmazása ajánlott.

A ajánlott dózis a napi 500 mg (fél tasak) mennyiségtől a napi 3000 mg (3 tasak) vagy még nagyobb adagokig terjed standard tömegű felnőtt személyek esetén. Egy aránylag egészséges felnőtt személy esetében enyhe megfázással vagy fertőzéssel az általános immunrendszeri védelem és betegség-megelőzés érdekében a napi 500 mg szedése ajánlott. A súlyosabb immunrendszeri problémákkal küszködő vagy gyorsabb felépülést igénylő személyek esetén a napi 1 tasak ajánlott, míg a nagyon súlyos immunrendszeri problémákkal küszködők, rákbetegek esetén napi 3 tasak szedése ajánlott 2 hónapon át, ezután pedig 1 tasak szinten tartási dózis. (Amennyiben az adott személy szinten tartási dózist alkalmaz és egyúttal kemoterápiás vagy sugárterápiás kezelésben részesül, ajánlott a dózist ismételten a napi 3 gramm mennyiségre emelni a kezelést megelőző egy héttől a kezelés utáni néhány hétig terjedő időszakban.)

Az adagot a nap folyamán az egyes étkezések során, elosztva ajánlott fogyasztani, pl. a napi 3 tasakot fogyasztók minden főétkezés – reggeli, ebéd és vacsora – esetén 1 tasaknyi készítményt vegyenek magukhoz.

Ellenjavallat: immunszupresszáns gyógyszerek szedésekor, a BioBran készítmény alkalmazása NEM JAVASOLT!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BioBran MGN-3 1000mg arabinoxylan porkészítmény – 105db” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

Title